Greenchoice

  • Tom
  • 29-11-2018
Bij de nieuwe huisvesting was een modernisering van de mogelijkheden op collaboratie gebied gewenst. Een belangrijk punt hierbij was de invulling van interactief samenwerken in de nieuwe presentatieruimten. AVisie heeft samen met de fabrikant Legamaster een kosteloze proefplaatsing in de oude huisvesting van Greenchoice georganiseerd om hiermee de klant een duidelijke indruk te geven van de voordelen van interactief presenteren.
Deze proefplaatsing gaf Greenchoice de gelegenheid om de geadviseerde oplossing drie weken te testen alvorens zij deze mogelijk wilde bestellen. Het voordeel van interactief samenwerken werd hierdoor zichtbaar en intern demonstreerbaar aan de stakeholders. Deze proefplaatsing resulteerde er dan ook in dat alle 15 presentatieruimten zijn voorzien van een interactieve monitor van Legamaster. Afhankelijk van de grootte van de ruimte, zijn hier formaten van 55 inch t/m 84 inch toegepast.

Ook op het gebied van communicatie met de bezoekers en medewerkers was er een modernisering gewenst. De wens was om prikborden met geprinte memo's te vervangen voor een moderne variant. Wij hebben hiervoor een demonstratie van het Gauddi narrowcasting pakket verzorgd en de verbeterslagen op het gebied van bereik, snelheid en duurzaamheid getoond. Met name de hoge mate van gebruikersvriendelijkheid gaf de doorslag om deze narrowcasting oplossing in de nieuwe huisvesting te implementeren. Hierbij zijn op 17 strategische plekken monitoren geplaatst voor communicatie met de de medewerkers van Greenchoice. De 18e licentie is gekoppeld aan een videowall die de bezoekers in de entree informeren.

De laatste wens betrof een digitale weergave van de boekingen van de vergaderzalen. Hiervoor is gekozen voor de eigen applicatie "Meetingroom" van AVisie. Deze roombooking applicatie is softwarematig gekoppeld aan de Exchange omgeving van Greenchoice. Medewerkers van Greenchoice gebruiken hierbij nog steeds hun vertrouwde Exchange omgeving voor hun agenda, echter wordt deze boeking door een koppeling ook direct weergegeven op de iPads die naast de ingang van de vergaderzalen zijn gemonteerd. Deze iPads geven alle boekingen van de betreffende dag weer. Op afstand is in één oogopslag zichtbaar of een ruimte beschikbaar of geboekt is doordat de iPad applicatie groen kleurt als de ruimte beschikbaar is en rood als deze geboekt is. Eventuele beschikbare vergaderzalen zijn ook ad-hoc op de iPad te boeken en worden door de tweeweg koppeling ook in Exchange weer weergegeven.

Vragen? Neem contact op!