Gemeente Barneveld weer mogen voorzien van audiovisuele presentatiemiddelen

  • Frank
  • 16-10-2018
  • Overheid
Ook onze "eigen" gemeente Barneveld kan vanzelfsprekend niet ontbreken op ons referentie overzicht.
De afgelopen jaren hebben wij ons "eigen” gemeentehuis en diens vergaderruimten mogen voorzien van flatscreens (in vaste en verrijdbare opstellingen) variërend in grootte van 55 tot 75 inch. Een gemeentehuis is geen écht gemeentehuis zonder de raadzaal; de vergaderruimte van het hoogste orgaan van de gemeente.  

Audiovisuele inrichting van de Raadzaal
Onlangs mochten wij de raadzaal reviseren. Deze zaal werd uitgerust met een BeyerDynamic Orbis discussiesysteem inclusief camera registratie. Dit draadgebonden discussiesysteem maakt gebruik van standaard CAT-5 kabels die een kosteneffectieve installatie mogelijk maken. Om presentaties te ondersteunen is er gekozen voor een 80 inch Sharp monitor. Gezien de grootte van de ruimte is er eveneens voorzien in een tweetal kleiner formaat Sharp monitoren inclusief behuizing voor beeldondersteuning. De audioweergave wordt verzorgd door hoogwaardige Fohhn luidsprekers. Om de bediening van de audiovisuele apparatuur zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, is er gekozen voor ons eigen AVcontrol besturingssysteem door middel van een iPad mini.
Daarnaast is het gemeentehuis ook voorzien van monitoren ten behoeve van digital signage. Deze vind je terug bij de receptie en worden in de hal gebruikt ter ondersteuning van het wachtrijsysteem.
Ook de gemeentewerf mochten wij voorzien van 55 inch monitoren en een interactieve 65 inch display.

Vragen? Neem contact op!