Branche

Hospitality

Hospitality

Geen enkele branche kent zoveel wisselende gebruikers als de hospitality markt. Hierdoor staat gebruiksgemak en betrouwbaarheid van de audiovisuele inrichting centraal. Door het toepassen van koppelbare en flexibele vergaderruimten kan deze grote groep van wisselende gebruikers worden voorzien in hun wisselende behoeften. Een even zo flexibel audiovisueel systeem is hierbij dan ook vanzelfsprekend een vereiste.
Projectoren
worden hoofdzakelijk toegepast in auditoria of andere grote vergaderzalen. Op het gebied van projectoren zijn er veel ontwikkelingen geweest. Zo maakt de traditionele, onderhoudsgevoelige projectorlamp plaats voor projectoren met LED / Laser technologie. Hierbij wordt de levensduur van de lamp ineens van gemiddeld 3.000 uur vergroot naar maar liefst 20.000 uur.
Monitoren
worden toegepast in de diverse boardrooms, vergaderzalen en voor narrowcasting toepassingen. Een groot voordeel van monitoren is de kwaliteit, geringe onderhoudskosten, lange levensduur en een nagenoeg storingsvrije werking. Monitoren zijn inmiddels verkrijgbaar tot een beeldformaat van maar liefst 98 inch. Hierdoor is nagenoeg iedere ruimte wel geschikt voor het toepassen van een monitor.
Draadloos presenteren
wordt nagenoeg overal toegepast vanwege de flexibiliteit die hiermee geboden wordt. Daarnaast is draadloos presenteren dé oplossing voor al die verschillende aansluitmogelijkheden die er tegenwoordig bestaan. Of het nu gaat om een laptop, tablet of telefoon. Barco Clickshare is veruit de meest verkochte oplossing op het gebied van draadloos presenteren.
Besturingssystemen
worden toegepast in ruimten waar een diversiteit aan apparatuur is en men dit gebruiksvriendelijk wil maken. Om het gewenste bedieningsgemak te kunnen garanderen, worden besturingssystemen toegepast. Onze eigen applicatie om de bediening van de apparatuur te laten lopen middels een iPad, is al veelvuldig toegepast binnen dit soort organisaties. Een eenvoudige uitvoering van een besturingssysteem is een bedieningspaneel. Een dergelijk paneel is voorzien van een aantal knoppen die op eenvoudige wijze bijvoorbeeld een projectiesysteem kunnen aan- en uitschakelen, volume kan instellen en de juiste input kan selecteren. 
Geluidsapparatuur
wordt toegepast voor weergave van onder andere het presentatiegeluid in diverse vergaderzalen. Ook spraakversterking is veelal gewenst en dan met name in de grotere zalen. De bar wordt veelal voorzien van hoogwaardige luidsprekers om een echte "bar beleving" te realiseren. Achtergrond muziek is in de hospitality branche ook zeer gebruikelijk en veelal worden de hiervoor benodigde luidsprekers gekoppeld aan het eveneens door ons aangeboden systeem voor geclassificeerde ontruiming.
Narrowcasting
wordt hoofdzakelijk toegepast voor communicatie met de klant en de bewegwijzering. In de entree en op andere openbare plekken vindt deze communicatie plaats middels diverse monitoren waarop informatie wordt weergegeven zoals zaalbezetting, bewegwijzering en algemene informatie over de organisatie of omgeving. Koppelingen met externe databases voor bijvoorbeeld zaalreserveringen zijn hierbij zeer gebruikelijk.

Vragen? Neem contact op!