Van der Valk Hotel Tilburg voorziet nieuwe hotel van hoogstaande audiovisuele presentatiemiddelen

  • Onbekend
  • 19-12-2018
  • Hospitality
Ook Van der Valk Hotel Tilburg kiest voor AVisie!
Zoals Van der Valk Hotel het tegenwoordig zelf verwoord, zijn de nieuwste Valk Exclusief hotels veel meer dan een hotel. Ook in Tilburg is een nieuw hotel geopend met 150 hotelkamers, 10 zalen, restaurant en een bar. Vanzelfsprekend ontbreekt een wellness, beautysalon en zelfs een dakterras niet.

Onze audiovisuele apparatuur kun je het meeste terugvinden in het vergadercomplex, maar toch ook zeker in de bar en een aantal centrale ruimtes. Bovendien hebben we het gehele hotel voorzien van een ontruimingssysteem type A. 

Ontruimingssysteem Type A
Dit zijn ontruimingssystemen gebaseerd op het zogeheten "gesproken woord" waarbij de ontruimingsteksten (in meerdere talen) vooraf worden ingesproken. Het is een kostenbesparende en geïntegreerde oplossing waarbij het omroepsysteem, de ontruimings- en de muziekinstallatie samenkomen.
Bediening van de achtergrond muziek in de centrale ruimtes zoals het restaurant, de lounge en de bar geschiedt middels een in de wand geïntegreerde touchpanel. Op deze wijze is de toch wel complexe apparatuur voor iedere medewerker goed toegankelijk.

Koppelbare zalen
De grootste zalen in het vergadercomplex zijn uitgerust met een hoogwaardig projectiesysteem, waarbij zowel de projector als het projectiescherm volledig in het plafond zijn geïntegreerd. Al deze grote zalen kunnen aan elkaar gekoppeld worden door het openen van de scheidingswanden waardoor er één grote zaal ontstaat. Vanzelfsprekend wordt de audiovisuele configuratie hier automatisch op aangepast. Ook deze zalen zijn uitgerust met een AMX besturingssysteem voor het gewenste bedieningsgemak. De verlichting, verduistering en zelfs de temperatuur wordt eveneens geregeld middels dit systeem.
Uniek is nog te noemen dat er gekozen is voor een microfoon distributie systeem waarbij de microfoons toe te wijzen zijn aan de gewenste zaal. In het verleden had iedere zaal zijn eigen microfoons waarbij het nog wel eens kon gebeuren dat er te weinig microfoons voorhanden waren. Met dit systeem kan je zelfs alle aanwezige microfoons aan één ruimte toewijzen.

Boardrooms
De boardrooms zijn voorzien van een 84inch monitor, waarbij de aansluiting voor een laptop is weggewerkt in het tafelblad. Ook in deze zalen is een AMX besturingssysteem geplaatst.
Tot slot is het hotel nog ruim voorzien van narrowcasting monitoren. Deze monitoren doen dienst als bewegwijzering of als zogeheten "deurkaart". Deze deurkaart is een 10inch monitor die naast de ingang van de betreffende zaal hangt waarop wordt weergegeven wie de zaal heeft gehuurd en het tijdstip waarop de meeting begint en eindigt.

Vragen? Neem contact op!