Inview voorzien van audiovisuele presentatiemiddelen voor interviewruimten

  • Onbekend
  • 29-11-2018
  • Hospitality
Inview heeft een totale metamorfose ondergaan en is omgetoverd tot een luxe en trendy accommodatie met 6 vergader- / onderzoeksruimten. Deze locatie is geschikt voor alle vormen van marktonderzoek, vergaderingen, trainingen en workshops. 
De interview ruimten zijn voorzien van de benodigde apparatuur om het onderzoek te kunnen registreren. Zo zijn er microfoons in het plafond aangebracht om het gesproken woord vast te kunnen leggen. Het bijbehorende beeld kan geregistreerd worden middels een camera per interview ruimte. Deze camera is geschikt om een volledig overzicht van de ruimte te krijgen.

Het onderzoek vraagt soms ook om de mogelijkheid om de participant een presentatie te tonen. Hiervoor is een 55 inch monitor aan de wand gemonteerd. De onderzoeker kan in de interview ruimte zijn laptop aan deze monitor koppelen.
Het camerabeeld, geluidsopname en eventuele presentatiebeeld zijn allemaal gekoppeld aan een uitgebreide netwerkrecorder. Deze netwerkrecorder slaat alle interviews digitaal op in het netwerk en/of USB-stick. Tevens biedt deze recorder de mogelijkheid om de beelden direct te streamen.
Om de opnames achteraf goed te kunnen beoordelen, kan het noodzakelijk zijn dat je de expressies van de geïnterviewde in één shot gelijktijdig moet kunnen volgen met het gepresenteerde beeld van de laptop. Middels de ingebouwde “Picture in Picture” mogelijkheid hebben we eveneens kunnen voorzien in deze wens. Hierbij kan men zelfs zeer eenvoudig uit de diverse "Picture in Picture" mogelijkheden kiezen voor de gewenste vorm.

Vragen? Neem contact op!