Over AVisie

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

AVisie B.V. is een klantgerichte organisatie met een duidelijke visie op audiovisuele vraagstukken. Ons bedrijf kenmerkt zich door haar innovatieve karakter.

Wij richten ons op het toegankelijk maken van complexe audiovisuele apparatuur voor iedere gebruiker. Dit zit in de genen van onze medewerkers die gekenmerkt worden door ambitie gekoppeld aan een hoog opleidingsniveau. 

Meer informatie over wie wij zijn en de vraagstukken waarbij wij helpen? Download de bedrijfsbrochure. Download de bedrijfsbrochure.
 
In de audiovisuele markt, die zich kenmerkt door zeer snelle technologische veranderingen, is het van essentieel belang om het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van de aangedragen oplossingen niet uit het oog te verliezen. Dit willen wij doen met een groep mensen die bereid is om gezamenlijk dit te realiseren in een werkomgeving die als plezierig, uitdagend en verdiepend omschreven kan worden. Bij het uitwerken van deze oplossingen dient rekening te worden gehouden met onze groene ambities. De aangedragen oplossingen dienen duurzaam te zijn, energie vriendelijk en voor zover mogelijk recyclebaar.

Bovenstaande werkwijze heeft er in de afgelopen jaren toe geleid, dat wij bij vooraanstaande organisaties geselecteerd zijn als audiovisuele partner. Deze samenwerking bestaat uit het ontwerpen, uitwerken, installeren en onderhouden van complexe audiovisuele systemen. 

AVisie heeft alle disciplines zelf in huis om het complexe audiovisuele traject tot een succes te maken. Hierbij valt te denken aan projectmanagers, software programmeurs, installatie medewerkers, aftersales medewerkers en tot slot service monteurs. Vanzelfsprekend zijn er ook nog verschillende andere medewerkers werkzaam bij AVisie, echter zullen zij minder zichtbaar zijn. 

Tot slot is het wellicht nog goed om te weten dat onze organisatie werkt middels duidelijk omschreven processen die vastgelegd zijn in onze ISO handboeken inzake ISO-9001 en ISO-14001. Ook op lange termijn is AVisie B.V. dus een betrouwbare audiovisuele partner!

Vragen? Neem contact op!