Branche

Corporate

Corporate

De zakelijke audiovisuele markt kenmerkt zich door een vaste groep gebruikers die vaak met (steeds korter durende) overlegmomenten of presentaties aan klanten en collega’s de neuzen dezelfde kant op wil krijgen. Dit wordt bereikt door efficiënt en duurzaam samen te werken in combinatie met slimme technologische middelen.
Projectoren
worden hoofdzakelijk toegepast in auditoria, grote vergaderruimtes en andere grote multifunctionele ruimten zoals het bedrijfsrestaurant. Op het gebied van projectoren zijn er veel ontwikkelingen geweest. Zo maakt de traditionele, onderhoudsgevoelige projectorlamp plaats voor projectoren met LED / Laser technologie. Hierbij wordt de levensduur van de lamp ineens van gemiddeld 3.000 uur vergroot naar maar liefst 20.000 uur.
Monitoren
worden toegepast in de diverse presentieruimten, directiekamers en voor narrowcasting toepassingen. Een groot voordeel van monitoren is de kwaliteit, geringe onderhoudskosten, lange levensduur en een nagenoeg storingsvrije werking. Monitoren zijn inmiddels verkrijgbaar tot een beeldformaat van maar liefst 98 inch. Hierdoor is nagenoeg iedere ruimte wel geschikt voor het toepassen van een monitor.
Interactieve whitebaords
worden veelal toegepast in een instructieruimte, een brainstorm ruimte of een huddle room. Voor met name het verzorgen van instructie is de gewenste interactiviteit middels deze oplossing een grote toegevoegde waarde. Ook het digitaal kunnen opslaan van allerlei aantekeningen tijdens een brainstorm sessie wordt als zeer waardevol ervaren. In de huddle room wordt het interactieve whiteboard met name gebruikt om gezamenlijk aan bestanden te werken.
Audio
wordt toegepast voor weergave van onder andere het presentatiegeluid in diverse vergaderruimten. Bovendien is veelal op meerdere locaties binnen het pand spraakversterking gewenst. Vanzelfsprekend is dit van toepassing in auditoria, maar het is ook veelvuldig gewenst in het bedrijfsrestaurant. Ook achtergrond muziek is een wens die leeft binnen de zakelijke markt en wordt toegepast in het bedrijfsrestaurant, de entree en op de verdiepingen. Soms wordt muziek gebruikt als akoestisch geluidsscherm tussen vergaderruimten in.
Narrowcasting
wordt hoofdzakelijk toegepast voor communicatie met de klant en met de eigen medewerker. In de entree vindt deze communicatie plaats middels diverse monitoren of videowall waarop informatie wordt weergegeven van de eigen organisatie. Op diverse locaties binnen de huisvesting (bijvoorbeeld bij de pantry) worden monitoren geplaatst om met de medewerker te kunnen communiceren. Het is zelfs middels narrowcasting software mogelijk om per afdeling de gewenste informatie te kunnen weergeven. Zo krijgt iedere afdeling de informatie tot haar beschikking die betrekking heeft op de medewerkers van de desbetreffende afdeling.
Roombooking
wordt toegepast om alle presentatieruimten te kunnen beheren en managen. Door gebrek aan ruimte is optimale bezetting noodzakelijk en tevens zijn er managementrapportages gewenst inzake het gebruik van de ruimte en de behoefte aan apparatuur. Om dit inzichtelijk te maken, bieden wij diverse roombooking systemen aan. Ook wel roommanagement systemen genoemd. De vergaderruimten worden voorzien van een touchdisplay bij de toegangsdeur die de actuele boekingen weergeeft door een koppeling met Exchange. De bezetting is eenvoudig te zien doordat de display groen bij beschikbaar of rood bij bezet kleurt.

Vragen? Neem contact op!