Oracle in Utrecht en Amsterdam voorzien van audiovisuele presentatiemiddelen

  • Onbekend
  • 28-02-2019
  • Corporate
Oracle & AVisie; al jarenlang een vruchtbare samenwerking!
Al vele jaren is AVisie de audiovisuele leverancier van Oracle Nederland. De samenwerking dateert al uit de tijd dat Oracle nog in De Meern was gevestigd. Met de opening van het welbekende kantoor langs de A2 in Utrecht zijn ook de audiovisuele faciliteiten naar een hoger niveau getild. Deze lijn is doorgetrokken met de opening van het kantoor te Amsterdam, waar Oracle gekozen heeft voor een schitterend monumentaal pand gelegen aan één van de grachten. Voor de audiovisuele inrichting van dit kantoor had Oracle een tender in de markt gezet waar AVisie na een zorgvuldig verlopen procedure wederom als partner naar voren kwam.

Audiovisuele inrichting in de vestiging Utrecht
Het auditorium in het kantoor te Utrecht hebben wij door de jaren heen meerdere malen mogen upgraden naar de laatste stand der techniek. Naast de duoprojectie is de zaal ook voorzien van spraakversterking, een uitgebreid besturingssysteem (waarmee zelfs de kleur van de sfeerverlichting kan worden bepaald) en een hoogwaardig audiosysteem.
Ook de boardroom is door AVisie voorzien van audiovisuele apparatuur. Zo is hier in samenwerking met de architect gekozen voor een stijlvolle maatwerk tafel waarin meerdere monitoren zijn verwerkt. Deze monitoren zijn geplaatst in het hart van de tafel en liggen verzonken onder een geharde glasplaat. Op deze wijze wordt het delen van presentaties en documenten zeer eenvoudig zonder oogcontact te verliezen met elkaar. Door het ontbreken van een "centraal" scherm aan de wand, hoeven de deelnemers zich niet meer om te draaien.
Daarnaast zijn alle vergaderruimten eveneens uitgerust met monitoren en is de ontvangstruimte voorzien van een videowall geschikt voor digital signage. Tot slot is ook het complete opleidingscentrum voorzien van audiovisuele faciliteiten.

Audiovisuele inrichting in de vestiging Amsterdam
Het recent geopende kantoor in Amsterdam is eveneens voorzien van een videowall nabij de receptie. Deze zogeheten 3x3 oplossing van Samsung is een ware eye-catcher.
Het meetingcenter dat bestaat uit drie koppelbare ruimten is voorzien van meerdere monitoren en een projectiesysteem. De monitoren worden benut als de ruimten individueel worden gebruikt en het projectiesysteem wordt benut als alle ruimten aan elkaar gekoppeld zijn. Diverse matrixswitchers verzorgen de distributie van zowel het beeld als het audio. Vanzelfsprekend is een besturingssysteem toegepast om de complexe techniek voor de gebruiker toegankelijk te houden. De zogeheten huddle rooms, staande vergaderplekken alsmede de algemene ruimten zijn ook voorzien van monitoren. De toepassingen van deze monitoren lopen uiteen van presentatie tot narrowcasting.
Om de veelzijdigheid van de audiovisuele installatie te vergroten is tevens gekozen voor een aantal verrijdbare oplossingen. Hiermee kan elke ruimte omgetoverd worden tot vergaderruimte met visuele ondersteuning.

Vragen? Neem contact op!