AVisie voorziet advocatenkantoor op de Zuidas van complete audiovisuele inrichting

  • Tom
  • 09-11-2021
  • Corporate
Van het inrichten van het kantoor in 2000 tot het inrichten van het nieuwe kantoor ruim 20 jaar later. AVisie is trots op deze langdurige intensieve samenwerking en als kers op de taart hebben wij de prachtige nieuwe huisvesting mogen inrichten met audiovisuele apparatuur.

Er zijn 24 presentatieruimten voorzien van high-end videoconferencing apparatuur, gebaseerd op MS Teams. Tevens kan men (online) samenwerken door gebruik te maken van één van de 24 mobiele Microsoft Surface Hubs. 

Het hoogtepunt van deze installatie is toch wel de indoor Samsung LED wall (1,5mm pixel pitch) van maar liefst 480 centimeter breed in de Boardroom. 
Deze Boardroom is tevens ondersteunend uitgerust met een 98 inch meekijk monitor en kan worden gecompleteerd met een Windows Surface Hub. Tevens is de Boardroom uitgerust met zwevende microfoons van Shure die zorgen voor een strakke uitstraling en tot wel 100 participanten in verschillende vergaderopstellingen kan versterken. Daarnaast kan de microfonie worden uitgebreid met draadloze microfoons. Het viertal PTZ camera's brengen de ruimte perfect in beeld en maken remote Teams bijeenkomsten mogelijk. Vanzelfsprekend biedt het systeem ook een opname mogelijkheid om op een later gewenst tijdstip de complete bijeenkomst op het gemak terug te kijken.
Vanzelfsprekend is het ook overal mogelijk om draadloos te presenteren middels Barco Clickshare.