BinckBank voorzien van nieuw Narrowcasting systeem

  • Tom
  • 16-10-2018
  • Corporate
Realisatie van een succesvol narrowcasting project bij BinckBank!
AVisie heeft wederom een efficiënte corporate digital signage oplossing geïnstalleerd. Ditmaal bij de BinckBank N.V., die sinds 2010 al zeer actief en succesvol digital signage toepast om bezoekers en werknemers te informeren. 

Mede door dit succes kwam de wens om het huidige aantal schermen uit te breiden en lag hierbij de focus op het informeren van de medewerkers. Toen recentelijk in alle presentatieruimten bij BinckBank Amsterdam een audiovisuele update werd uitgevoerd, is de uitbreiding van digital signage direct meegenomen.

We hebben gekozen voor Gauddi software omdat deze digital signage software draait op de Philips Android monitoren. Dit zijn displays waarbij je geen externe mediaplayer (computer) nodig hebt. Dit betekent kostenbesparing en een eenvoudigere installatie. Daarnaast blinkt het systeem uit in bedieningsgemak.
Wat betreft externe communicatie informeren de videowall en de schermen in de entree bezoekers over BinckBank. Om intern te kunnen communiceren met werknemers zijn alle pantry’s voorzien van digital signage displays. Daarnaast worden nieuws updates getoond bij de lift en tot slot het BinckBank restaurant. Dit scherm toont o.a. interne informatie, maar zeker niet onbelangrijk het weekmenu!
Vanwege het succes in de Amsterdamse vestiging is het narrowcasting systeem inmiddels uitgebreid met de Europese vestigingen in Milaan, Parijs en Antwerpen. Doordat de content online opgemaakt wordt, kunnen deze vestigingen eenvoudig vanuit de Amsterdamse vestiging worden beheert. Lokaal heeft men ook nog de mogelijkheid om lokale informatie op deze flatscreens te tonen. Tot slot worden de monitoren op stand gemonitord. Bij het eventueel uitvallen van een flatscreen met narrowcasting, krijgen de betrokkenen hiervan een melding per email.

Vragen? Neem contact op!