Eastman Chemical Company is verhuisd en hierbij voorzien van nieuwe audiovisuele presentatiemiddelen

  • Onbekend
  • 06-03-2019
  • Corporate
Met veel genoegen heeft AVisie het nieuwe kantoor van Eastman Chemical Company mogen voorzien van een complete audiovisuele inrichting.
Eastman Chemical Company is een specialchemie bedrijf, opgericht in 1920 door George Eastman. Voor het nieuwe EMEA hoofdkantoor in Rotterdam, waarbij open office design en veelzijdigheid voorop stond, heeft AVisie daarom gekozen voor een net zo veelzijdig audiovisueel systeem.

Town hall meetings
Het kantoor is onder andere voorzien van een drietal aaneengesloten koppelbare vergaderzalen, een ruimte ingericht voor videoconferencing, meerdere overlegruimten en is tevens voorzien van een zogeheten “town hall” functionaliteit in de openbare gedeelde ruimte.
Om het personeel snel van de benodigde informatie tijdens kantooruren te voorzien is het kantoor uitgerust met meerdere schermen ten behoeve van digital signage alsmede een Crestron reserveringssysteem zodat men op elk moment van de dag kan kijken welke vergaderruimte er vrij is en deze vooruit kan boeken. De interactieve panelen bij de entree van elke vergaderruimte kleurt rood of groen aangaande de beschikbaarheid van de desbetreffende ruimte.
Wanneer de drie koppelbare ruimten in hun geheel worden benut is er de beschikking over een groot formaat projectiesysteem. Wanneer de ruimten individueel worden gebruikt worden de presentaties in de twee afzonderlijke ruimten visueel ondersteund door middel van 70 inch Sharp monitoren.
Een dergelijk grote ruimte vraagt om een sterk staaltje spraakversterking. Om die reden is dan ook gekozen voor de innovatieve oplossing van Shure, te weten de MXA910 plafondtegel array microfoon. Deze kan perfect worden weggewerkt in het systeemplafond en beschikt over een ingebouwde DSP. Klik hier voor meer informatie over de Shure MXA910.
Voor alternatieve toepassingen zijn ook nog een headset en handheld microfoon opgenomen in de audiovisuele configuratie.
Omdat de wens was dat men bij grote mededelingen en vergaderingen ook de gezamenlijke kantoorruimte kon worden ingezet, is er een Panasonic camera geplaatst die gericht is op de spreker. Hierdoor kan men een zogeheten “town hall” meeting houden die zich tot buiten de vergaderruimten uitstrekt. Een tweetal 65 inch 4K Philips monitoren zorgen voor een perfecte weergave van zowel het camerabeeld als de presentatie. Buiten deze vergaderingen om wordt er optimaal gebruik gemaakt van de monitoren door ze in te zetten voor digital signage.
Deze beeldkoppelingen en de aansturing van het projectiesysteem, monitoren, spraakversterking en audio worden allen bestuurd met het besturingssysteem van Crestron. De 7 inch touch panel houdt alle functionaliteiten overzichtelijk, waarbij de belangrijkste functies achter een pincode verborgen zitten.
Bijna alle vergaderruimten van Eastman Chemical zijn voorzien van het Barco Clickshare draadloze presentatiesysteem. Hier zijn zowel de CSE-200 als de CSE-800 toegepast, afhangende van de aanwezigheid van een enkele monitor (CSE-200) of dubbele monitoren (CSE-800).

Vragen? Neem contact op!