Over AVisie

Nieuws

Filter op Alles
Sfeerimpressie CarPort Rotterdam

Wij hebben CarPort Rotterdam mogen voorzien van een prachtige installatie voor hun nieuwe showroom. Zie hier het resultaat.

Artikel bekijken
AVisie ontvangt award van Poly!

Afgelopen donderdag hebben wij de Poly award voor de "Best New Entrant Partner of the Year" in ontvangst mogen nemen.

Artikel bekijken
— Microsoft Teams, Collaboration, Corporate, Nieuwe ontwikkelingen Januari update Microsoft Teams

Microsoft heeft een januari update gelanceerd voor Microsoft Teams. AVisie brengt jou in een notendop op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die jouw online vergadering naar het volgende niveau brengen!

Artikel bekijken
Fijne feestdagen

Middels deze wijze wil team AVisie jullie allen fijne feestdagen wensen. Wij zijn dankbaar voor de vele mooie projecten die 2021 ons heeft gebracht en voor de reeds mooie projecten die in 2022 in het verschiet liggen.

Artikel bekijken
De webshop van AVisie is live

De AVisie webshop is nu live! Bestel jouw favoriete losse audiovisuele oplossingen nu of maak het jezelf gemakkelijk door één van onze pakketten af te nemen inclusief levering en plaatsing. Volledige ontzorging met een paar muisklikken.

Artikel bekijken
— Over AVisie Team AVisie breidt uit!

Team AVisie breidt uit!Ondanks dat deze periode voor veel bedrijven toch erg lastig is, mag AVisie met trots aankondigen dat het team is uitgebreid met een nieuwe projectmanager! Ook 2021 ziet er weer veelbelovend uit en dat na een hectisch maar toch ook

Artikel bekijken

Vragen? Neem contact op!