AV Oplossingen

Beeld

Beeldoplossingen voor uw presentatieruimte

Om een presentatie kracht bij te zetten, wordt vaak gebruik gemaakt van visuele ondersteuning in de vorm van beeldweergave. Deze visualisatie is vaak nodig om de boodschap over te brengen, cijfers of diagrammen te tonen, bouwtekeningen te bespreken of op een andere manier de presentatie naar een hoger niveau te tillen.

Er zijn verschillende manieren om deze beeldweergave te realiseren. Daar waar vroeger steevast werd gekozen voor een projectiesysteem bestaande uit een projector en een projectiescherm, wordt er tegenwoordig in menig presentatieruimte gekozen voor een groter formaat monitor. Deze zijn door ons leverbaar tot wel 100 inch. Voor grotere formaten is de opkomst van indoor LED-walls zeer interessant. Met deze oplossing kan men door het gebruik van meerdere LED-panelen een naadloze display creëren in iedere gewenste grootte.

Weergave van het beeld

Er zijn inmiddels meer dan 15 manieren om een connectie te maken met projectoren of monitoren. Enkele voorbeelden hiervan zijn VGA naar HDMI, micro HDMI naar HDMI, mini HDMI naar HDMI, HDMI naar HDMI, mini DisplayPort naar HDMI, DisplayPort naar HDMI, micro USB naar USB 3.0 en nog vele andere combinaties.

Frustrerend voor menig office manager, facilitaire dienst, ICT’er en gebruiker? Zeer zeker! Is het een onoverkoombaar probleem? Zeker niet! AVisie B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, betrouwbare audiovisuele oplossingen. Zo tackelen wij niet alleen eventuele problemen met de connectiviteit van het systeem, maar verbeteren wij ook de connectiviteit met de klant. Haal alles uit je meetings, presentaties, brainstormsessies en communicatie door voor hoogwaardige kwaliteit oplossingen te kiezen. Denk hierbij aan draadloze oplossingen om een groot deel van de connectiviteitsproblemen op te lossen of een nieuwe interactieve manier van werken door middel van de Microsoft Surface Hub.

Vragen? Neem contact op!