Vergadercentrum Domstad wederom voorzien van nieuwe audiovisuele presentatiemiddelen

  • Frank
  • 16-10-2018
  • Onderwijs
Audiovisuele upgrade bij Vergadercentrum Domstad
Op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal vind je Cursus- en vergadercentrum Domstad. Bij deze klant zijn wij al jaren de aangewezen audiovisuele system integrator. Domstad heeft een verscheidenheid aan type ruimten en dat vergt dus een net zo veelzijdige audiovisuele inrichting.

Hoogwaardig presentatiesysteem voor grote groepen
Zo hebben wij één van de grotere ruimtes ingericht met een duo projectiesysteem op basis van krachtige Sony laser projectoren met maar liefst 6.000 ANSI-lumen. Laser projectoren kenmerken zich door een bijzonder lange levensduur van de lichtbron, waardoor er een minimale belasting ontstaat voor het milieu door een sterke reductie van het aantal verbruikte lampen.
Tevens voorzien de geplaatste Fohhn luidsprekers de gehele zaal moeiteloos van hoogwaardige audio. Fohhn is een Duitse fabrikant die al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in de ontwikkeling, fabricage en distributie van innovatieve en hoogwaardige luidsprekersystemen voor vaste en mobiele toepassing. Fohhn is met name toonaangevend in beamsteering technologie. Middels deze technologie kan de geluidsweergave optimaal worden ingeregeld en kunnen de luidsprekers geplaatst worden daar waar het nodig is, bij het publiek, terwijl ze wegblijven van andere oppervlakken die echo's en nagalm kunnen veroorzaken. Verstaanbaarheid is de sleutel en Fohhn zorgt ervoor dat elke luisteraar het best mogelijke geluid ontvangt.
Bediening vindt plaats middels het AMX bedieningspaneel dat netjes uit het zicht is geïnstalleerd.

Flexibele opstelling
Bij grote opstellingen of voor een nog flexibelere zaalindeling hebben we het ook mogelijk gemaakt om één van de 70 inch verrijdbare Sharp touch monitoren in te zetten ter ondersteuning van de presentatie. De signaaldistributie is vanzelfsprekend voorbereid op een dergelijke zaalindeling, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van losliggende bekabeling.

Audiovisuele oplossingen voor de lokalen
Domstad beschikt ook over een groot aantal lokalen. Deze zijn veelal uitgerust met flatscreens variërend van 50 tot 84 inch en zijn waar nodig uitgerust met AMX bedieningspanelen en actieve luidsprekers.

Digital signage
Tot slot zijn in het pand ook schermen te vinden ten behoeve van digital signage. Hiermee kan Domstad de bezoeker direct voorzien van informatie en bewegwijzering.

Vragen? Neem contact op!