Hoogwaardige AV-oplossingen transformeren het nieuwe ofi-hoofdkantoor

  • Monique
  • 12-04-2024
  • Corporate

Flexibele AV-oplossingen die perfect aansluiten 

Met trots delen we ons recente project bij ofi, waarbij we het schitterende nieuwe hoofdkantoor hebben voorzien van hoogwaardige videoconferencing systemen op basis van Microsoft Teams en Zoom. Hierbij lag de focus op flexibiliteit en gebruiksgemak. Van boardrooms met dubbele schermen tot ruimten die kunnen worden samengevoegd tot één grote ruimte, hebben we flexibele oplossingen gecreëerd die perfect aansluiten op de behoeften van ofi.

Naast vergaderruimten hebben we ofi ook geholpen bij de inrichting van hun "demo-kitchens". Hierbij is het mogelijk om kookdemonstraties te verzorgen, deze real-time beschikbaar te stellen voor deelnemers op afstand via een videovergadering of webinar, en opnames te maken voor latere weergave.
Het reserveringssysteem van Evoko zorgt voor gemak en efficiëntie bij het plannen van vergaderingen en het beheren van ruimtes.
Voor communicatiedoeleinden hebben we een narrowcasting systeem geïmplementeerd, met monitoren op strategische plekken om te kunnen communiceren met medewerkers en gasten van ofi.
En dat is nog niet alles! Binnenkort volgt de installatie van een indrukwekkende cinemaroom, compleet met een 98-inch scherm en hoogwaardig surround audio systeem.
Meer weten over hoe wij uw vergaderruimten kan optimaliseren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!