Rabobank Rijk van Nijmegen nieuwe huisvesting voorzien van audiovisuele presentatiemiddelen

  • Onbekend
  • 06-12-2018
  • Corporate
AVisie voorziet Rabobanken in geheel Nederland van audiovisuele apparatuur!
De opdracht van de eerste (voormalig zelfstandige lokale) Rabobank dateert al weer uit het jaar 2003. Sindsdien hebben wij al meer dan 40 regionale vestigingen mogen voorzien van audiovisuele apparatuur. Zo ook de vestiging in Nijmegen. Tijdens de complete renovatie van het pand aan het Keizer Karelplein is ook de audiovisuele inrichting onder handen genomen. De functie van de lokale vestigingen is in de loop der jaren sterk veranderd en dat stelt ook andere eisen aan de audiovisuele apparatuur.

Audiovisuele oplossingen voor het Auditorium
Zo is het gerenoveerde pand voorzien van een zeer fraai auditorium dat uitgerust is met duo projectie. De configuratie is zo samengesteld dat er de mogelijkheid is om gelijktijdig dezelfde beelden te kunnen weergeven, maar er is ook een mogelijkheid om twee verschillende beelden te kunnen tonen. Met name bij presentaties waar sprake is van veranderings- vraagstukken is duo projectie een fraaie oplossing. Het gelijktijdig kunnen tonen van zowel de oude als de nieuwe situatie blijkt in de praktijk echt een meerwaarde te zijn. Tevens biedt deze opstelling de mogelijkheid om als presentator tussen de projectieschermen te gaan staan, wat een zeer prettig "kijk ervaring" oplevert. Om het voor de presentator comfortabel te maken, is er voorzien in een katheder met een ingebouwde microfoon. Tevens biedt de katheder de mogelijkheid om de benodigde laptop eenvoudig te kunnen plaatsen en te kunnen connecteren aan het audiovisuele systeem. Een ruimte die zo geavanceerd is ingericht, dient vanzelfsprekend wel voorzien te worden van een besturingssysteem om alle mogelijkheden ook daadwerkelijk te kunnen benutten. Hiervoor is gebruik gemaakt van onze eigen applicatie AVcontrol die middels een iPad bediend wordt.

Audiovisuele oplossingen voor de overlegruimten
Er zijn in een groot aantal ruimtes voorzien van in monitoren die bestemd zijn voor interne dan wel externe presentaties. 

Narrowcasting
Tot slot is het pand nog voorzien van een groot aantal monitoren die ingezet worden als weergave mogelijkheid voor narrowcasting. De Rabobank maakt een duidelijk onderscheid in informatie verstrekking gericht aan bezoekers en medewerkers. Het narrowcasting systeem is dusdanig ingericht dat gelijktijdig verschillende "groepen" monitoren voorzien kunnen worden van de gewenste informatie. Dit aanpassen van de informatie kan gewoon vanachter het bureau door de verantwoordelijke medewerker worden gedaan.

Vragen? Neem contact op!