Over AVisie

Diensten

Wij kunnen je volledig ontzorgen!

Naast de levering van hardware, verzorgen wij een breed pakket van diensten. Juist deze combinatie maakt ons tot een echte system integrator. Om het beste eindresultaat in onze audiovisuele projecten te realiseren, hebben we alle benodigde disciplines in eigen beheer.  

Onderstaand een overzicht van de verschillende disciplines binnen onze organisatie.
Consultancy
Het samenstellen van een presentatiesysteem voor diverse toepassingen is een uitdaging. Deze uitdaging ontstaat met name door steeds verschillende situaties en ontwikkelingen in de markt. Onze consultants helpen merkonafhankelijk met de juiste samenstelling van apparatuur. Hierin zullen de kernwaarden “betrouwbaarheid” en “bedieningsgemak” centraal staan. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen, zijn wij constant aanwezig op grote wereldwijde technologische events zoals de ISE en de Infocomm.
Projectmanagement
Om een project voorspoedig en volgens planning en begroting te laten verlopen, wordt er van ons uit een projectmanager aangesteld. Deze draagt zorg voor de totale planning en overlegt met de verschillende partijen zoals de opdrachtgever, de adviseurs, de E-installateur, plafonneur en de eigen technische dienst met als doel het gehele project op een zo efficiënt mogelijke manier te laten verlopen.
Software programmering
AVisie beschikt over programmeurs met de hoogst mogelijk te behalen certificaten voor deze discipline. De benodigde software voor de besturingssystemen wordt altijd in eigen huis geschreven. Het in eigen beheer hebben van deze discipline draagt er toe bij dat ook in de toekomst uw bedrijfszekerheid op audiovisueel gebied gegarandeerd is. Bij eventuele aanpassingen of uitbreidingen van het systeem is de broncode van uw software altijd beschikbaar.
Installatie
AVisie B.V. heeft gekwalificeerde en getrainde installateurs in dienst die beschikken over de competenties die voor hun werkzaamheden en functie vereist zijn wat betreft kennis, ervaring, sociale vaardigheden, kwaliteitsbewustzijn en klantgerichtheid. Hierbij werken we op constante basis aan verbetering en verbreding van de kennis en vaardigheden van medewerkers, zodat deze steeds zijn aangepast aan de actuele stand van de technische ontwikkeling. Door deze professionele manier van werken kun je u er zeker van zijn dat de installatie van de audiovisuele apparatuur tot in de puntjes wordt verzorgd.
Opleiding en instructie
Zodra de installatie is opgeleverd, zal onze after-sales medewerker een gedegen opleiding en instructie verzorgen. Deze wordt gezamenlijk ingepland en kan indien gewenst zelfs meerdere malen geschieden. Daarnaast is het op maat schrijven van een handleiding één van de vaste onderdelen van het opleveringsprogramma. Voor diverse producten verzorgen wij bovendien nog trainingen op maat.
Service en onderhoud
Om de levensduur van de apparatuur te verlengen is grondig en regelmatig onderhoud belangrijk. AVisie B.V. beschikt hiervoor over de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Binnen de onderhoudscontracten maken we het onderscheid tussen preventief en correctief onderhoud. Preventief onderhoud is specifiek voor het zoveel mogelijk voorkomen van storingen, terwijl correctief onderhoud de acties bij storingen omschrijft. Het correctief onderhoud is specifiek voor calamiteiten.
Filter op Alles
— Over AVisie AVisie is ISO-9001, ISO-14001 en VCA gecertificeerd!

ISO-9001, ISO-14001 en VCA gecertificeerd.

Artikel bekijken
— Nieuwe ontwikkelingen Microsoft stopt toegang personal accounts op Room Devices

Microsoft heeft bekend gemaakt dat per 1 juli 2023, room devices niet meer zullen functioneren in combinatie met een persoonlijk Teams account.

Artikel bekijken
— Over AVisie AVisie lid van de branchevereniging VSI

AVisie is na een succesvolle audit officieel lid van branchevereniging VSI!

Artikel bekijken
— Nieuwe ontwikkelingen, Audiovisueel Poly Studio

De Poly Studio USB is één van de beste videoconferencing oplossingen in zijn segment, maar waarom eigenlijk? Wij leggen het uit!

Artikel bekijken
Renovatie Heineken Gebouw afgerond

State-of-the-art vergaderruimtes met nostalgie als belangrijkste ingrediënt #heinekengebouwrotterdam Na een grootschalige renovatie is het Heineken Gebouw op de Crooswijksesingel te Rotterdam in ere hersteld. Wij zijn er trots op dat wij de vergaderru

Artikel bekijken
— AVisie AVisie wenst al zijn relaties fijne feestdagen

AVisie wenst al zijn klanten en relaties fijne feestdagen toe!

Artikel bekijken

Vragen? Neem contact op!