Oplossingen

Draadloos presenteren

Waarom wil iedereen draadloos presenteren?

De vraag naar draadloos presenteren is enorm gegroeid vanwege de flexibiliteit die hiermee geboden wordt. Daarnaast is draadloos presenteren dé oplossing voor al die verschillende aansluitmogelijkheden die er tegenwoordig bestaan. Of het nu gaat om laptop, tablet of telefoon. Er zijn vele soorten oplossingen voor draadloos presenteren op de markt. En al deze oplossingen hebben hun eigen voor- en nadelen. Lees ook onze whitepaper "Waarom iedereen draadloos wil presenteren". 
Lees meer Contact opnemen

Barco ClickShare

Barco ClickShare is veruit de meest verkochte oplossing op het gebied van draadloos presenteren. Plug simpelweg de USB-button in het device (bijvoorbeeld laptop) en de button zet een eigen wifi verbinding op met een base unit die bijvoorbeeld achter de flatscreen of bij de projector kan worden geplaatst. Druk op de knop van de button om te starten met jouw presentatie. Vanzelfsprekend kan de ClickShare ook de ingebouwde Wifi uitschakelen en geïntegreerd worden in je eigen netwerk.

Onlangs heeft Barco ook de productlijn Clickshare Conference gelanceerd. Deze compleet nieuwe productlijn maakt het mogelijk om je laptop ook draadloos connectie te laten maken met de aanwezige USB camera en USB microfoon. Hierdoor is het nu ook mogelijk om compleet draadloos een videovergadering te houden
Clickshare modellen

Vragen? Neem contact op!