Marnix Academie geeft onderwijs met nieuwe audiovisuele presentatiemiddelen

  • Onbekend
  • 13-11-2018
  • Onderwijs
AVisie BV is al ruim 13 jaar verantwoordelijk voor de audiovisuele inrichting bij de Marnix Academie in Utrecht.
Door de jaren heen hebben wij in samenwerking met de medewerkers van Marnix Academie zorg gedragen voor de audiovisuele inrichting van de collegezaal en zo'n 50 lokalen.

Audiovisuele apparatuur voor de Collegezaal
De collegezaal met 134 zitplaatsen is door de jaren heen constant vernieuwd en up-to-date gehouden. Naast een groot formaat projectie (400cm breed) is de ruimte eveneens voorzien van draadloze microfonie en hoogwaardige luidsprekers voor de geluidsweergave.
Naast alle audiovisuele apparatuur is zelfs de verlichting te bedienen via ons eigen besturingssysteem AVcontrol. Voor het gebruikersgemak en het esthetische uiterlijk hebben we ervoor gekozen om de iPad, die gebruikt wordt als interface voor het bedieningssysteem, in te bouwen in de katheder.
Naast de collegezaal hebben we ook alle lokalen voorzien van bediening door middel van knoppenpanelen. Een mooi gegeven aan dit project is de betrokkenheid van de gebruikers. Elke gebruiker mocht zelf aangeven of hij/zij graag interactief wilde kunnen presenteren. De interactieve lokalen hebben we vervolgens uitgerust met monitoren van Sharp. De standaard lokalen zonder interactieve beeldschermen hebben we uitgerust met Sony monitoren.
Tot slot wordt er op drie locaties in de school gebruikt gemaakt van digital signage, waarbij de geplaatste videowall in het restaurant het meest in het oog springt. Voor weergave van onder andere rooster informatie hebben we narrowcasting software van TiC narrowcasting toegepast.

Vragen? Neem contact op!