Branche

Overheid

Overheid

Vanwege de specifieke wensen en functionaliteiten die gevraagd worden binnen de overheid heeft AVisie een gespecialiseerd team gericht op deze branche. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij zeer gericht voorzien in een audiovisueel advies op maat. Vanzelfsprekend hebben wij samenwerkingen met alle gangbare en bewezen partijen op het gebied van digitale verslaglegging en live uitzendingen.
Discussiesystemen
worden vanzelfsprekend toegepast in de raadzaal. Waar voorheen het discussiesysteem alleen werd toegepast voor spraakversterking, heeft het discussiesysteem inmiddels een veel bredere functie gekregen. Het systeem wordt onder andere gebruikt om deelnemers middels een pasje te herkennen en te registeren (free seating), besluitvorming in beeld te brengen middels de stem functie (voting) en natuurlijk de automatische cameraregistratie tot stand te brengen. Vanzelfsprekend behoort de mogelijkheid tot streaming / internetweergave ook tot één van de vele mogelijkheden van de systemen. 
Digitale verslaglegging
wordt toegepast in een raadzaal. Raadsleden worden door diverse camera's in de raadzaal in beeld gebracht. Zodra een raadslid zijn microfoonpost activeert, zal het besturingssysteem het raadslid automatisch in beeld brengen. Aan dit camerabeeld van het raadslid kan zijn/haar naam en politieke partij worden toegevoegd. Vanzelfsprekend wordt het microfoonsignaal aan dit beeld toegevoegd zodat dit live op internet kan worden gestreamd en digitaal kan worden opgeslagen.
Audio
wordt onder andere toegepast in de raadzaal om de raadsleden lokaal te versterken. Door de aanwezigheid van de vele microfoons (discussiesysteem) is de kans op storingen zoals rondzingen (piepen) erg groot. Met de keuze van de juiste luidsprekers en een optimale inregeling van het audiosysteem zal deze uitdaging worden overwonnen. Hierbij wordt natuurlijk altijd uitgegaan van een gelijkmatige verdeling van de geluidsdruk (dB) en een hoge mate van spraakverstaanbaarheid (SPL).
Narrowcasting
wordt hoofdzakelijk toegepast voor communicatie met het publiek en met de eigen medewerker. In de entree vindt deze communicatie plaats middels diverse monitoren waarop informatie wordt weergegeven voor het publiek. Veelal wordt hierbij een koppeling gemaakt met het wachtrij / nummersysteem. Op diverse locaties binnen de huisvesting (bijvoorbeeld bij de pantry) worden monitoren geplaatst om met de medewerker te kunnen communiceren. Het is zelfs middels narrowcasting software mogelijk om per afdeling de gewenste informatie te kunnen weergeven. Zo krijgt iedere afdeling de informatie tot haar beschikking die betrekking heeft op de medewerkers van de desbetreffende afdeling.
Draadloos presenteren
wordt nagenoeg overal toegepast vanwege de flexibiliteit die hiermee geboden wordt. Daarnaast is draadloos presenteren dé oplossing voor al die verschillende aansluitmogelijkheden die er tegenwoordig bestaan. Of het nu gaat om laptop, tablet of telefoon. Barco Clickshare is veruit de meest verkochte oplossing op het gebied van draadloos presenteren. Plug simpelweg de USB-button in het device (bijvoorbeeld laptop) en de button zet een eigen wifi verbinding op met een base unit die bijvoorbeeld achter de flatscreen of bij de projector kan worden geplaatst. Druk op de knop van de button om te starten met jouw presentatie.  
Roombooking
wordt toegepast om alle presentatieruimten te kunnen beheren en managen. Door gebrek aan ruimte is optimale bezetting noodzakelijk en tevens zijn er managementrapportages gewenst inzake het gebruik van de ruimte en de behoefte aan apparatuur. Om dit inzichtelijk te maken, bieden wij diverse roombooking systemen. Ook wel roommanagement systemen genoemd. De vergaderruimten worden voorzien van een touchdisplay bij de toegangsdeur die de actuele boekingen weergeeft door een koppeling met Exchange. De bezetting is eenvoudig te zien doordat de display groen bij beschikbaar of rood bij bezet kleurt.

Vragen? Neem contact op!