Gemeente Krimpen a/d IJssel voorziet nieuwe raadzaal met audiovisuele presentatiemiddelen

  • Condept
  • 28-02-2019
  • Overheid
Een schitterende raadzaal voorzien van hedendaagse technieken!
Naast het winkelcentrum Crimpenhof vind je het zeer moderne gemeentehuis van Krimpen aan den IJssel, gebouwd op de fundering van het oude raadhuis. Bij een modern gebouw zoals dit behoort ook een moderne audiovisuele installatie. Om deze reden heeft deze gemeente, zoals veel andere gemeentes, gekozen voor AVisie als audiovisuele partner.

Audiovisuele oplossingen voor de Raadzaal
Ook in dit gemeentehuis mag de raadzaal dé parel van het gebouw genoemd worden. Deze zaal hebben wij mogen uitrusten met het Quinta draadloze discussiesysteem van BeyerDynamic in combinatie met een viertal Sony pan-tilt zoom camera’s. 
Middels deze camera's kunnen de raadsvergaderingen live worden uitgezonden. De live-uitzendingen worden getoond in een player op de raadsinformatiepagina van de gemeente. Een half uur na de uitzending is de vergadering, geïndexeerd op agendapunt, ook achteraf te raadplegen. Burgers, politici en bestuurders kunnen heel eenvoudig de vergadering live op internet bekijken. Dat maakt de lokale politiek veel toegankelijker en zichtbaarder voor de burger en pers. Deze dienstverlening levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de openbaarheid van bestuur.
De zaal, die over prachtige natuurlijk licht kan beschikken, is tevens uitgerust met een 3x3 videowall bestaande uit 55 inch monitoren. De hoogwaardige audio is in de akoestische achterwand verwerkt waardoor de zaal een zogeheten “cleane” uitstraling krijgt.
Daarnaast heeft de voorzitter nog de beschikking over een 22 inch meekijk monitor.
Ook deze gemeente heeft gekozen voor ons eigen AVcontrol besturingssysteem.
Naast de raadzaal hebben wij ook de spreekkamers en vergaderruimten van het gemeentehuis mogen voorzien van 55 inch interactieve monitoren van Legamaster en 55 inch displays van LG. Deze ruimten zijn tevens uitgerust met tafelaansluitingen en bedieningspanelen ten behoeve van het aansturen van de audiovisuele installaties.

Vragen? Neem contact op!