Oplossingen

Roombooking

Roombooking

Het beheren en managen van vergaderruimten is cruciaal in veel organisaties. Door gebrek aan ruimte is optimale bezetting noodzakelijk. Naast het reserveren van een vergaderruimte is ook het reserveren van een flexplek de norm geworden voor veel werknemers.

De mogelijkheid tot managementrapportages inzake het gebruik van de ruimte en de behoefte aan apparatuur. Om dit inzichtelijk te maken, bieden wij diverse roombooking systemen aan. Door de uitgebreide rapportage mogelijkheden worden deze systemen ook wel roommanagement systemen genoemd.

Om een beter inzicht te geven wat betreft de mogelijkheden tot roommanagement, geven wij graag een demonstratie op locatie.

Lees meer Koop nu

Benodigde software & hardware voor Roombooking

Een roombooking / roommanagement systeem bestaat uit software en hardware. De software wordt gekoppeld aan je vertrouwde Exchange/Office 365 omgeving waar de gebruiker op de gebruikelijke manier een vergaderruimte kan boeken. De vergaderruimten worden voorzien van een touchdisplay bij de toegangsdeur die de actuele boekingen weergeeft. De bezetting is eenvoudig te zien doordat de display groen bij beschikbaar of rood bij bezet kleurt. Door een tweeweg koppeling is het ook mogelijk om ad-hoc de desbetreffende ruimte via het touchdisplay te boeken. Daarnaast wordt het zogeheten fenomeen “no-shows” voorkomen door de ruimte automatisch vrij te geven in het systeem wanneer de vergadering niet tijdig van start gaat.
Demonstratie aanvragen

GoBright heeft een prachtige office management pakket. Zie onderstaande video voor een impressie!

Video thumbnail

Werkplek beheer

Naast het kunnen beheren van de vergaderruimten, wordt het kunnen beheren van de flexplekken ook steeds belangrijker. Is er nog een flexplek beschikbaar of waar zit mijn collega zijn de meest gehoorde vragen bij het werken met flexplekken. AVisie levert "Desk Booking" van GoBright. Hier kun je in één oogopslag de beschikbaarheid van de flexplekken inzien en desgewenst boeken. Je hoeft alleen maar in te loggen met je NFC-kaart of Smartphone. Je geselecteerde (elektrisch instelbare) werkplek zal zich automatisch instellen naar je persoonlijke voorgeprogrammeerde zit- of sta werkhoogte. Ben je onderweg en wil je snel je werkplek boeken? Gebruik dan de app op je smartphone!
Demonstratie aanvragen

Laat hier je gegevens achter voor een vrijblijvende demo!