Nieuw kantoor van Triodos Bank voorzien van audiovisuele gemakken

  • Onbekend
  • 24-12-2019
  • Corporate
Door de sterke groei van de Triodos Bank heeft de organisatie een volledig duurzaam kantoor gebouwd met bijna 13.000 m2 kantoorruimte, waarbij AVisie voorzien heeft in de nieuwste audiovisuele oplossingen om het samenwerken te vereenvoudigen.
De schitterende nieuwe huisvesting van Triodos Bank hebben we voorzien in audiovisuele apparatuur voor een groot aantal vergaderruimten. Deze vergaderruimten hebben we onderverdeeld in slechts drie typen ruimten die ieder gekenmerkt wordt door hun functies.

Hoogwaardige videoconferencing ruimten
Deze ruimten zijn primair ingericht voor hoogwaardige videoconferencing met partijen op afstand. Deze ruimten zijn voorzien van Poly videoconferencing met dubbele camera's die de spreker automatisch in beeld brengen. In de tafels zijn twee microfoons ingebouwd die alle deelnemers versterken. Het beeld wordt verzorgd door een tweetal 65 inch energiezuinige monitoren van LG, zodat zowel de far-end als de laptop presentatie volledig in beeld komen. Dit is allemaal zeer eenvoudig te bedienen door het intuïtieve touchscreen van Poly. Voor deze ruimten hebben we ervoor gekozen om alle randapparatuur en luidsprekers te verwerken in de schitterende meubels van Holzmedia. 

Skype for Business ruimten
Ook bij Triodos Bank maakt men vanzelfsprekend gebruik van UC-middelen. Hiervoor hebben we dit type ruimte voorzien van Poly Trio (Visual Pro) systemen die door de hybride connectie mogelijkheden aan zowel de telefonie als de Skype for Business omgeving van Triodos Bank gekoppeld zijn. Om de deelnemers in beeld te brengen, zijn alle ruimten voorzien van een PTZ camera met zoomfunctie. De 55 inch monitoren op statief kunnen zowel de far-end als laptop presentatie in beeld brengen. 

Present ruimten
Als derde standaard categorie hebben we de present ruimten. Deze ruimten zijn bedoeld om alleen lokaal te presenteren. Voor de uniformiteit zijn hier wel exact dezelfde monitoren en statieven opgenomen en lijken deze ruimten erg veel op de Skype for Business ruimten. De bediening van de apparatuur geschiedt geheel automatisch doordat de monitoren automatisch inschakelen wanneer een laptop wordt aangesloten en de monitoren weer uitschakelen als een laptop wordt ontkoppeld.

Bedrijfsrestaurant
In het bedrijfsrestaurant is er de mogelijkheid om medewerkersbijeenkomsten te organiseren. Hiervoor hebben we voorzien in een groot projectiesysteem van Canon. Ook de aanwezige monitor voor narrowcasting kan hierbij gekoppeld worden, om zodoende als ondersteuningsmonitor te dienen. Alle signalen worden hierbij volledig gestreamd en bestuurd door oplossingen van Crestron. Het hoogwaardige audiosysteem van Bose wordt gebruikt om zowel het spraak- als het presentatiegeluid perfect weer te geven in deze meetings. Het audiosysteem kan vanzelfsprekend ook gebruikt voor de weergave van achtergrondmuziek.

Vragen? Neem contact op!