Canon Production Printing HQ

  • Onbekend
  • 01-04-2021
  • Canon
AVisie heeft het nieuwe hoofdkantoor van Canon Production Printing van een volledige nieuwe audiovisuele installatie mogen voorzien.
Canon Production Printing HQ
Canon Production Printing heeft inmiddels haar intrek genomen in hun nieuwe hoofdkantoor in Venlo. Dit hoofdkantoor is door AVisie volledig ingericht met een gloednieuw audiovisueel systeem volledig op basis van "AV-over-IP".

Auditorium
Het auditorium is voorzien van een tensioned projectiescherm in combinatie met een Fosfor-laser projector met maar liefst 20.000 ANSI-lumens. Dit was nodig om de lichtinval van de grote raampartijen te compenseren en een goed zichtbaar beeld te genereren. Het auditorium beschikt over diverse aansluitpunten en kan vanaf meerdere locaties bediend worden. Alle signaaldistributie is middels AV-over-IP ingericht, wat inhoudt dat men beschikt over een volledige matrix functionaliteit als het gaat om de verdeling van de bronweergave.
Fohhn luidsprekers voorzien het auditorium van een kwalitatief hoogwaardige geluidsdekking voor zowel spraakversterking als presentatiegeluid. AVisie's eigen AV-control zorgt voor een gebruiksvriendelijke en vloeiende bediening van alle facetten binnen dit auditorium. Of het nu gaat om de blindering, de gordijnen, de spots, projectie of de microfonie; alles is met één druk op de knop te bedienen.

Vergaderruimten
Voor de vergaderruimten is gekozen voor de interactieve oplossingen van CTouch. Deze touchscreens zijn voor alle vergaderruimten geschikt (leverbaar t/m 86 inch) en beschikken naast een ingebouwde whiteboard functionaliteit en draadloos presenteren ook over een ingebouwde OPS. Hiermee kan Canon volledig in de eigen werkomgeving blijven opereren zonder extern device. In totaliteit zijn er 30 ruimten met dit type oplossing uitgerust, variërend van kleine spreekkamers tot grote koppelbare ruimten.

Restaurant
Voor het restaurant is gekozen voor een Bose audiosysteem voor weergave presentatie- of achtergrond geluid. Tevens kunnen de microfoons van het auditorium ook ingezet worden in het restaurant dankzij een Shure digitaal antennesysteem.

AVisie wenst Canon Production Printing heel veel plezier en succes in hun prachtige nieuwe onderkomen.

Vragen? Neem contact op!