BDO Accountants & Adviseurs Den Haag

  • Onbekend
  • 06-01-2021
BDO Accountants & Adviseurs is al bijna 20 jaar een zeer gewaardeerde klant van AVisie. Het prachtige nieuwe kantoor in Den Haag is dan ook een voorbeeld van onze mooie samenwerking. Deze hebben wij mogen voorzien van een groot aantal vergaderruimten.
Het vergadercentrum op de eerste verdieping beschikt over een groot aantal ruimten die geschikt zijn voor meetings met externen. Deze ruimten bieden presentatiemogelijkheden, videoconferencing en tevens ook een collaboration ruimte voorzien van Microsoft Surface hub.

Direct naast dit vergadercentrum hebben wij voorzien in een hoogwaardig projectie- en audiosysteem. Dit systeem kan worden gebruikt voor algemene toespraken en evenementen waarbij de traptreden een dubbele functie genieten als zitplaatsen.
De vergaderruimten op de overige verdiepingen worden gebruikt voor interne meetings. Ook deze zijn voorzien van audiovisuele oplossingen om te kunnen presenteren.
Tot slot zijn de algemene ruimten zoals het bedrijfsrestaurant en alle koffiecorners voorzien van audiovisuele apparatuur om vanuit de organisatie te kunnen communiceren met de medewerkers.
Wij danken BDO voor de fijne samenwerking en kijken uit naar het volgende project!

Vragen? Neem contact op!