Microsoft Surface Hub

De Microsoft Surface Hub is een alles-in-één-oplossing waarmee mensen, groepen en organisaties moeiteloos verbinding kunnen leggen met elkaar en samen kunnen werken aan bestanden. De Surface Hub bestaat uit een groot formaat (Multi-) touchscreen met ingebouwde computer voorzien van Windows 10. De geïntegreerde camera’s, microfonie en luidsprekers maken het mogelijk om middels het device een videoconferencing te houden. De Surface Hub is goed te vergelijken met een tablet, maar dan in het groot De prijs van de Microsoft Surface Hub 2S is € 8.499,-. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Lees meer Koop nu
Videoconferencingruimte

Microsoft Surface Hub 2

Microsoft heeft de Surface Hub 2S gepresenteerd, een scherm voor gebruik in kantooromgevingen. De 2S heeft een 50" scherm met een 3:2-verhouding.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om een hardware-upgrade uit te voeren met een kit die volgend jaar leverbaar wordt. Die kit is de nog aan te kondigen Surface Hub 2X met onder meer een stevigere GPU die het meedraaien/roteren van het scherm mogelijk maakt.
Het scherm draait op een Intel Core i5-processor van de achtste generatie en beschikt over 8GB aan DDR4-geheugen en 128GB opslag via een M2-SSD. Het apparaat weegt 28kg en heeft een afmeting van 74 x 110 x 7,6 cm. De 2S heeft vier USB-C-poorten, een USB-A-poort en aansluitingen voor ethernet, HDMI en Mini-DisplayPort.
Microsoft wil dat bedrijven de schermen gaan gebruiken in kantoren om samen te werken aan teksten of schetsen. De apart geleverde stand heeft wielen om het scherm te kunnen verrijden, terwijl een optionele accu ervoor moet zorgen dat de 2S twee uur kan functioneren zonder stopcontact in de buurt. 
Ruil uw Surface Hub versie 1 in (Trade-in programma)
Wij zijn gestart met een trade-in programma voor de Surface hub. Hierbij kun je tot € 3.000,- terugkrijgen voor de bestaande Surface Hub versie 1. Lees hier meer!
Contact opnemen

What is the Microsoft Surface Hub 2S?

Video thumbnail

Vragen? Neem contact op!