Microsoft Surface Hub 2S leverbaar vanaf juni 2019

  • Onbekend
  • 17-04-2019
  • Nieuwe ontwikkelingen
Naast nieuwe details over de Surface Hub 2S heeft Microsoft in New York ook een 85 inch variant aangekondigd (levering 2020). Surface Hub 2S maakt gebruik van de kracht van o.a. Microsoft Windows 10, Microsoft Teams, Office 365 en Microsoft Whiteboard om de productiviteit van uw team te optimaliseren. Dit nieuwe apparaat biedt nog meer prestaties in een dunner, lichter en veelzijdiger ontwerp. Surface Hub 2S is veertig procent lichter en 60 procent dunner dan zijn voorganger.
Video thumbnail
Microsoft Surface Hub2S
Microsoft heeft de Surface Hub 2S gepresenteerd, een scherm voor gebruik in kantooromgevingen. De 2S heeft een 50"-scherm met 3:2-verhouding en beschikt over de mogelijkheid om een hardware-upgrade uit te voeren met een kit die volgend jaar verschijnt. Die kit is de nog aan te kondigen Surface Hub 2X met onder meer een stevigere GPU die het meedraaien/roteren van het scherm mogelijk maakt.

Specificaties
Het scherm draait op een Intel Core i5-processor van de achtste generatie en beschikt over 8GB aan ddr4-geheugen en 128GB opslag via een m2-ssd. Het apparaat weegt 28kg en is 74x110x7,6cm groot.De 2S heeft vier usb-c-poorten, een usb-a-poort en aansluitingen voor ethernet, hdmi en mini-displayport.
Microsoft wil dat bedrijven de schermen gaan gebruiken in kantoren om samen te werken aan teksten of schetsen in Microsoft Whiteboard. De apart geleverde stand heeft wielen om het scherm te kunnen verrijden, terwijl er een optionele accu ervoor moet zorgen dat de 2S twee uur kan functioneren zonder stopcontact in de buurt. Microsoft levert de Hub 2S in de VS vanaf juni voor 9000 dollar, met een aparte 1500 dollar voor de stand en 1400 dollar voor de accu. 
Tevens is er een 85 inch variant met 16:9-beeldverhouding aangekondigd voor 2020, maar hier zijn verder nog geen details van bekend.

Vragen? Neem contact op!