AVisie sluit partnership met BlueJeans Network

  • Condept
  • 24-04-2019
  • Nieuwe ontwikkelingen
AVisie sluit partnership met BlueJeans Network.
AVisie is een partnership aangegaan met BlueJeans Network. BlueJeans is als eerste cloud service in staat om desktop, mobiele apparaten en vergaderruimte systemen met elkaar te verbinden.

AVisie combineert het BlueJeans-platform met haar bestaande leveringspakket voor video vergaderen van de bekende merken zoals Polycom, Cisco en LifeSize. Deze fabrikanten zijn met hun complete assortiment geschikt om te integreren in de BlueJeans dienst en kunnen door middel van een software update gebruik maken van de “one touch join” ervaring van BlueJeans. AVisie heeft ook het Dolby™ Video Room System van BlueJeans in het assortiment opgenomen vanwege de ongeëvenaarde audiokwaliteit.
AVisie is blij met het partnership met BlueJeans. Paul Ooms, Sales Director van AVisie zegt hierover: “We zijn ontzettend blij met de toevoeging van BlueJeans aan ons leveringspakket. De markt voor videoconferencing groeit enorm, maar hiermee ook het interoperabiliteits-vraagstuk. Met de dienst van BlueJeans kunnen we een totaaloplossing aan onze klanten bieden in de vorm van hardware in combinatie met software.”
Linda de Hoop, Enterprise Executive laat weten: “De samenwerking met AVisie vormt een belangrijk onderdeel van de marktstrategie van BlueJeans om ons vergaderplatform aan klanten te leveren. AVisie levert totaaloplossingen voor de (video-) vergaderruimten en benadert de markt hierbij vanuit een ander perspectief. Dit biedt BlueJeans de mogelijkheid om vanuit een andere invalshoek haar diensten te bieden.“
Kijk voor meer informatie op de BlueJeans pagina van AVisie. Voor verdere vragen kunt u ons bellen op 0342-452860 of vul onderstaand contactformulier in zodat wij u kunnen helpen.

Vragen? Neem contact op!