BlueJeans

BlueJeans is hét vergaderingsplatform die de brug vormt tussen alle verschillende videoconferencing platformen. Met BlueJeans videoconferencing maakt het niet langer uit of de andere partij over Polycom, Cisco, Skype for Business, Microsoft Teams of een ander videocommunicatie platform beschikt. Voor deelnemers die helemaal nog geen videoconferencing tool hebben, is er een webtool beschikbaar.

Door de calendar integratie met bijvoorbeeld Exchange, Office 365 en Google Calendar nodigt u zeer eenvoudig deelnemers via de email uit voor een online meeting. Met slechts een simpele druk op een link zet je laptop een videoconferencing op. Dit met behulp van de webcam en camera van je laptop. Voor mensen zonder de beschikking van een laptop, desktop, tablet of smartphone is het zelfs mogelijk om via een telefoonnummer deel te nemen aan een BlueJeans meeting.
Lees meer Contact opnemen

Microsoft Teams gateway by BlueJeans

Meer en meer organisaties stappen over naar Microsoft Teams als collaboratie strategie, maar zijn zich er niet van bewust dat het Teams platvorm niet kan communiceren met de reeds aanwezige videoconferencing apparatuur binnen de organisatie. De kostbare investering in hardware van bijvoorbeeld Poly, Cisco, LifeSize en Yealink wordt hierdoor ineens teniet gedaan.

Om deze apparatuur te kunnen koppelen aan het nieuwe Teams Protocol heeft Microsoft samen met BlueJeans een gateway ontwikkeld. De BlueJeans Gateway is geïntegreerd in Office365 en geeft je een eenvoudige one-touch-to-join ervaring in je vertrouwde Microsoft Teams omgeving.

BlueJeans in uw vergaderruimte

Naast het persoonlijk gebruik van de videoconferencing dienst van BlueJeans is er natuurlijk ook de behoefte om de dienst naar de vergaderruimte of videoconferencing ruimte te halen. Hiervoor biedt BlueJeans een tweetal opties met dezelfde one-touch-to-join ervaring.

Hergebruik van aanwezige videoconferencing apparatuur:

Het zou natuurlijk zonde zijn om aanwezige videoconferencing apparatuur niet her te gebruiken. Als deze nog volstaat. Aangezien BlueJeans partnerships heeft met alle bekende fabrikanten van videoconferencing apparatuur, kunnen we deze gewoon hergebruiken en gaat de eerdere investering niet verloren. Door middel van een BlueJeans licentie wordt de bestaande videoconferencing apparatuur gekoppeld aan de dienst en is een calendar integratie mogelijk. Vanaf dat moment kunt u voortaan gewoon per email uw videoconferencing systeem uitnodigen en hoeft u in de ruimte alleen nog maar op de knop “join” te drukken.


Nog geen videoconferencing systeem aanwezig? Geen Probleem!

Als er nog geen videoconferencing apparatuur aanwezig is of als er uitbreiding gewenst is, kun je ook altijd kiezen voor een BlueJeans Room system. BlueJeans heeft in samenwerking met Dolby Voice (bekend van Dolby Surroud) een complete vergaderoplossing ontworpen. Dit systeem bestaat uit een door Dolby ontworpen 4K ultra HD-camera, een Dolby Voice hub en een Dolby Voice conference phone met touchscreen. Deze oplossing zorgt voor een fantastisch beeld met kristalhelder geluid. Vanzelfsprekend is ook deze oplossing van Bluejeans te bedienen met een enkele druk op de knop (one-touch join).
Deze oplossing wordt sinds september 2019 ook “as-a-service” aangeboden. Hierbij heeft u voor slechts € 159,- per maand een hoogwaardige videoconferencing oplossing!
Video thumbnail

Interesse in een 10 dagen gratis test-account?