BlueJeans

BlueJeans is hét vergaderingsplatform die de brug vormt tussen alle verschillende videoconferencing platformen. Met BlueJeans maakt het niet langer uit of de andere partij over Polycom, Cisco, Skype for Business, Microsoft Teams of een ander platform beschikt. Voor deelnemers die helemaal nog geen videoconferencing tool hebben, is er een webtool beschikbaar. Met slechts een simpele druk op een link zet je laptop een videoconferencing via het web op. Dit met behulp van de webcam en camera van je laptop. Voor mensen zonder de beschikking van een laptop, desktop, tablet of smartphone is het zelfs mogelijk om via een telefoonnummer deel te nemen aan een BlueJeans meeting. 

Lees meer Contact opnemen

BlueJeans vergaderruimten

BlueJeans Rooms transformeert elke kamer in een eenvoudig te gebruiken videoconferentieruimte. Er is weinig tot geen training van eindgebruikers en moeiteloos IT-beheer vereist, terwijl de samenwerking tussen medewerkers wordt vergroot.


BlueJeans integreert met bestaande videoconferencing apparatuur

Bestaande videoconferencing systemen kunnen bij BlueJeans gewoon hergebruikt worden. Door vergaande samenwerkingen met de fabrikanten, kan de bestaande Polycom, Cisco of bijvoorbeeld LifeSize videoconferencing systeem door middel van nieuwe software omgezet worden naar een BlueJeans Room system.


BlueJeans Room system

Als er nog geen videoconferencing apparatuur aanwezig is of als er uitbreiding gewenst is, kun je ook altijd kiezen voor een BlueJeans Room system. BlueJeans heeft in samenwerking met Dolby Voice (bekend van Dolby Surroud) een complete vergaderoplossing ontworpen. Dit systeem bestaat uit een door Dolby ontworpen 4K ultra HD-camera, een Dolby Voice hub en een Dolby Voice conference phone met touchscreen. Deze oplossing zorgt voor een fantastisch beeld met kristalhelder geluid. Vanzelfsprekend is ook deze oplossing van Bluejeans te bedienen met een enkele druk op de knop (one-touch join ).

Gratis test-account
videoconferencing-ruimteVideoconferencing ruimte
videoconferencing-ruimteVideoconferencing ruimte

BlueJeans

Interesse in een 30 dagen gratis test-account?