Teams Room Systeem

Een Teams Room Systeem is een totaaloplossing waarbij een vergaderruimte wordt voorzien van een native Teams oplossing. Een Teams Room Systeem wordt volledig geïntegreerd in je Exchange omgeving en hierdoor kan het systeem ook geboekt worden. Dit betekend dat een gebruiker simpelweg de ruimte kan meenemen bij het versturen van de vergaderinvitaties en de ruimte bij aanvang klaar is voor gebruik. In de meeste gevallen is er sprake van een "one-touch-to-join" functionaliteit waarmee de gebruiker met slechts één druk op de knop de call kan initiëren vanaf de vergaderruimte op de afgesproken tijd.

Naast de bovengenoemde gebruiksvriendelijkheid is een ander groot voordeel van een Teams Room Systeem is dat gebruikers geen eigen device meer nodig hebben om een videovergadering op te zetten. 
Koop nu
Videoconferencingruimte

Koppeling met Exchange

Een Teams Room Systeem heeft zijn eigen koppeling met Exchange, waardoor je het systeem ook via Outlook kunt uitnodigen voor een Teams meeting. Indien je vooraf een Teams meeting hebt geïnitieerd met diverse participanten en hierbij het Teams Room Systeem hebt uitgenodigd, hoef je bij binnenkomst in de meeting ruimte alleen maar op de knop “join” te drukken. Hierna zal de meeting automatisch starten. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om ad-hoc collega’s of mensen buiten je organisatie uit te nodigen via Teams. In het touchpanel kun je een naam van je collega of een e-mailadres invoeren en het systeem zal de gewenste connectie maken.

Het Teams Room Systeem wordt door diverse fabrikanten geleverd met ieder zijn eigen behuizing voor de touchscreen. De interface op het touchscreen is door Microsoft vastgesteld en is bij alle fabrikanten gelijk. Deze uniformiteit zorgt voor een herkenbaarheid ongeacht de fabrikant van de hardware.
Video thumbnail

Vragen? Neem contact op!