Wat is Jamboard

Jamboard is een 55 inch, cloud based collaboratief digitaal whiteboard voor gebruikers van G suite. Je kunt tekenen, aantekeningen maken en direct van internet gehaalde afbeeldingen plaatsen, terwijl je teamleden overal ter wereld in realtime met elkaar samenwerken. 

Alles wat je maakt wordt automatisch opgeslagen in Google drive. Hierdoor zal je werk nooit verloren gaan en kun je op ieder gewenste moment verder werken

Met de Jamboard-rolstand kun je Jamboard naar elke gewenste locatie verplaatsen, zodat je je brainstormsessie kunt verplaatsen van de vergaderruimte naar waar dan ook. Het onderstel is stabiel, past in deuropeningen, heeft een rem om het Jamboard op zijn plaats te houden en ziet er geweldig uit!
Videoconferencingruimte

Hangout Meet

Met Meet wordt deelnemen aan een videogesprek op het werk een stuk eenvoudiger. Het enige wat je hoeft te doen, is een vergadering instellen en een link delen. Je hoeft je niet meer af te vragen of teamleden of klanten wel het juiste account of de juiste plug-ins hebben. Dankzij de snelle interface en het slimme deelnemersbeheer is een videogesprek met meerdere mensen tegelijk geen enkel probleem. 

Dankzij de volledige integratie van Meet met G Suite kan je rechtstreeks vanuit een agenda afspraak of e-mailuitnodiging deelnemen aan de vergadering. Zo heb je alle belangrijke vergaderingsgegevens altijd bij de hand, of je nu een computer, telefoon of vergaderruimte gebruikt.
Video thumbnail

Vragen? Neem contact op!