Team AVisie breidt uit!

  • Onbekend
  • 10-12-2020
  • Over AVisie
Ondanks dat deze periode voor veel bedrijven toch erg lastig is, mag AVisie met trots aankondigen dat het team is uitgebreid met een nieuwe projectmanager! Ook 2021 ziet er weer veelbelovend uit en dat na een hectisch maar toch ook succesvol 2020. Vanaf heden mogen wij Tom Durieux verwelkomen.

Benieuwd naar onze nieuwe collega? Wij ook! Onderstaand vind je een kort interview met onze nieuwe collega.
Tom, vertel ons kort iets over jezelf?
Nou, ik ben Tom! Tot voor kort was ik werkzaam in de evenementen branche. Hiervan vele jaren als geluidsman en daarna als projectmanager. In mijn vrije tijd mag ik nog graag bezig zijn met geluid en video zoals bij het opnemen van bands. Daarnaast loop ik graag met mijn hond Toto. Uit de naam kun je wel stellen dat muziek een leidraad is in mijn leven. Ik ben van kinds af aan al bezig met techniek, het heeft mij altijd geboeid.

Hoe zijn je eerste paar dagen bij AVisie bevallen?
De eerste paar dagen zijn zeer goed bevallen. Een leuk team, mooie projecten en genoeg uitdaging.

Zijn er dingen waar je naar uitkijkt in deze functie?
Ik kijk vooral uit naar de technisch uitgebreide en uitdagende projecten waarin alles samen komt met één druk op de knop. Wat is er nou mooier dan dat je met één knop het scherm opstart, de audio inschakelt, de lichten aan zet en de verduistering laat zakken en je klaar bent voor een (online) meeting. Een ingewikkeld proces achter de schermen, waar de klant niks van mee krijgt.
Wel of geen ananas op een pizza?
Zeker weten wel op de pizza!

Wij willen Tom ongelofelijk veel succes wensen binnen onze organisatie. Ongetwijfeld groei ook jij uit tot één van de vaste gezichten die de audiovisuele projecten van onze klanten zal gaan begeleiden.

Vragen? Neem contact op!