Microsoft Surface Hub 2

  • Condept
  • 22-02-2019
  • Nieuwe ontwikkelingen
Microsoft heeft de komst van de Surface Hub 2 aangekondigd. Zie hierbij de eerste beelden van deze nieuwe oplossing!
Microsoft heeft zijn Surface Hub 2 aangekondigd. Het nieuwe scherm om op samen te werken is met 50,5" een stuk kleiner dan de eerste variant. De Surface Hub 2 kan zowel staand als liggend georiënteerd gebruikt worden en de oriëntatie van de 4k-camera, die bijvoorbeeld voor videoconferencing gebruikt kan worden, draait dan ook mee.

Het 50,5"-scherm heeft zelf ook een 4k-resolutie, met een 3:2 beeldverhouding. Volgens Microsoft zijn de geïntegreerde luidsprekers en microfoons geschikt voor gebruik in grotere ruimtes.
Het apparaat krijgt de mogelijkheid om met verschillende gebruikers tegelijkertijd in te loggen. Middels een vingerafdruk log je in op je persoonlijk omgeving en kan je eenvoudig bij je bestanden en deze delen en combineren met die van anderen.
Op de eerste beelden wordt de Surface Hub 2 op een statief getoond, waarmee de Surface Hub 2 in een ruimte geplaatst kan worden. Het nieuwe model is kleiner dan de voorganger, maar het is mogelijk om tot vier Surface Hub 2's naast elkaar te zetten om het beeldoppervlak te vergroten. Programma's worden dan op meerdere schermen weergegeven.
Aan de zijkant van de Surface Hub 2 zit een knop waarmee een menu is te bedienen. Het hele scherm is ook een touchscreen en kan zowel met vingers als met de pen bediend worden. De pen kan overigens netjes aan de zijkant van het scherm worden opgeborgen.

Vragen? Neem contact op!