Indrukwekkende uitrol van 24 Surface Hubs!

  • Onbekend
  • 18-09-2020
  • AVisie, Communicativ, Microsoft Teams, Surfacehub, Audiovisueel
AVisie is druk bezig met de installatie van ruim 50 vergaderruimten bij een groot internationaal advocaten kantoor te Amsterdam. Onderdeel van deze mooie opdracht is het leveren, installeren en implementeren van 24 Surface Hubs op een verrijdbaar statief.
Om alle medewerkers een korte instructie over het gebruik van de Surface Hub te geven, hebben wij diverse korte instructie video's gemaakt. Deze video's zijn custom-made gemaakt en worden als QR-code op de Surface Hubs getoond. Door middel van het scannen van deze code, kunnen de instructie video’s bekeken worden op het mobiele device van de gebruiker.

Voor de realisatie hiervan werken wij intensief samen wij met #Communicativ die als specialist in Microsoft Teams, Skype for Business en Microsoft365 de implementatie en training verzorgt. Naast de implementatie van deze 24 Surface Hubs, verzorgt Communicativ ook de implementatie van nog eens 24 Crestron Flex Skype room systemen die na de migratie naar Teams kunnen worden ingezet als Teams Room systemen.
Benieuwd naar onze partnership en wat wij samen voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van presenteren en communiceren? 
Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Vragen? Neem contact op!