Imponerende LED oplossing

  • Monique
  • 15-12-2022
  • Nieuwe ontwikkelingen
AVisie heeft onlangs weer een fraaie LED oplossing geplaatst in de receptie bij één van onze gewaardeerde relaties. In de langdurige relatie die wij hebben, zijn vele vergaderzalen reeds voorzien van hoogwaardige audiovisuele apparatuur.
De vraag die wij dit keer ontvingen, was of wij een fraaie oplossing konden bedenken om doorlopende presentaties te kunnen geven in de Entree. Op dit scherm was de wens om corporate informatie te tonen in combinatie met algemene informatie zoals OV9292 en weers- en verkeersinformatie. Tevens was het de wens om het scherm te kunnen gebruiken voor publiekspresentaties.
Om deze wensen goed te kunnen invullen, hebben we gekozen voor een all-in-one LED oplossing van LG. Deze 130inch (bijna drie meter breed) oplossing is ook in daglicht perfect leesbaar en is standaard voorzien van imponerende audio.
Het toegepaste vloerstatief is geleverd in dezelfde kleurstelling als de achterliggende raampartij, waardoor het beeld ontstaat alsof het geheel “zwevend” is geïnstalleerd.
De gewenste content wordt weergegeven middels de narrowcasting software van Zeta.
Wij zijn weer trots op het eindresultaat!