AVisie is ISO-9001, ISO-14001 en VCA gecertificeerd!

  • Monique
  • 27-03-2024
  • Over AVisie

Trots om te delen dat we bij AVisie voor 2024 met succes de certificeringen ISO-9001, ISO-14001 en VCA hebben behaald!


AVisie streeft naar een hoge kwaliteit dienstverlening met daarbij een hoge klanttevredenheidswaardering. Om deze doelstellingen te behalen zijn wij continu bezig om onze processen te beoordelen en te verbeteren. Deze prestaties benadrukken ons voortdurende streven naar kwaliteit, (milieu)verantwoordelijkheid en veiligheid in al onze activiteiten.

De ISO 9001-certificering toont aan dat we voldoen aan de internationale normen voor kwaliteitsmanagement, wat resulteert in consistente dienstverlening en tevreden klanten.
Met de ISO 14001-certificering bevestigen we ons engagement voor milieubescherming en duurzame bedrijfsvoering, waarmee we onze ecologische voetafdruk minimaliseren en bijdragen aan een gezondere planeet.
Het VCA-certificaat onderstreept onze inzet voor veiligheid en gezondheid op de werkvloer, waarbij we streven naar een veilige werkomgeving voor al onze medewerkers en partners.
Daarnaast willen we ook graag onze trots delen over het verlengde lidmaatschap van de VSI (Vereniging van Systeem integrators) voor onze bijdrage aan de sector. Dit inspireert ons om te blijven innoveren en uitblinken in onze branche.
We kijken ernaar uit om onze normen hoog te houden en ons bedrijf verder te laten groeien!