Videoconferencing in de vergaderruimte

AVisie kan jou helpen om videoconferencing in de vergaderruimten te faciliteren. Of het nu gaat om een room systeem of een "bring-your-own-device" oplossing. AVisie heeft het antwoord op al deze vraagstukken. Lees hieronder meer!
 Al meer dan 10.000 vergaderruimten ingericht
 Gespecialiseerd in videoconferencing
 Antwoord op al uw vraagstukken

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

De vanwege Covid19 benodigde maatregelen hebben ertoe geleid dat onze manier van werken volledig op zijn kop is gegaan. Het ziet er tevens naar uit dat dit nooit meer geheel zal terugkeren naar de oude vorm.

AVisie heeft dagelijks te maken met vraagstukken waarbij men graag de vergaderruimten gereed wil maken voor deze nieuwe manier van werken. Belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat de oplossing zeer gebruiksvriendelijk moet zijn. Ondanks het feit dat investeringen in dit soort oplossingen zichzelf zeer snel terugverdienen, blijft het kosten aspect altijd een belangrijk aandachtspunt.

Dankzij onze jarenlange ervaring is AVisie de perfecte partner om jou te helpen videoconferencing naar de vergaderruimten te brengen.
BYOD
Bij dergelijke oplossingen praten we vaak over twee uitgangspunten; een native oplossing of een BYOD oplossing. BYOD staat voor "bring your own device" en houdt in dat de gebruiker zijn of haar eigen laptop meeneemt om de videovergadering te organiseren dan wel deel te nemen, maar wel gebruik maakt van de geboden faciliteiten in de vergaderruimten. Dergelijke faciliteiten betreffen veelal een flatscreen, luidsprekers, camera en microfoon.
Room systemen
Een room systeem houdt in dat wij voor jou een ruimte inrichten waarin (bijvoorbeeld) Microsoft Teams, BlueJeans of Zoom meetings kunnen worden gehouden zonder dat een gebruiker hiervoor nog additionele hardware hoeft mee te nemen. Men nodigt simpelweg de vergaderruimte uit via de kalender en kan met één druk op de knop de call starten bij binnenkomst in de ruimte.
Voor jou
AVisie is dé ideale partner op het gebied van videoconferencing en zit graag met jou om tafel om te bepalen welk type oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie! 

Tevens biedt AVisie voor veel van dit soort oplossingen de mogelijkheid om deze op proefplaatsing geheel vrijblijvend uit te proberen!