Return to office

Veel organisaties zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een plan om de verhoging van de kantoorbezetting zo soepel mogelijk te laten verlopen. AVisie helpt jou op weg met de audiovisuele tips op deze pagina!
 Moeiteloos samenwerken op afstand
 Ondersteuning voor HR
 AVisie denkt met je mee

Hoe helpt AV mij met mijn return to office plan?

Goed dat je dat vraagt! Ondanks dat bij veel organisaties de spatschermen en mondkapjes natuurlijk in het centrum van de aandacht staan, kan de juiste audiovisuele oplossing ook zorgen voor een betere adoptie van het plan.

De opzet van een return to office plan is in de meeste gevallen gericht op het vermijden van onnodige risico's en de stroom van medewerkers te reguleren. Hoe kan AVisie hiermee helpen? Dat leggen we uit op deze pagina!
Video thumbnail

Samenwerken op afstand

Door samenwerken op afstand toegankelijk te maken voor jouw medewerkers, zorg je ervoor dat zij niet in een volgepakte vergaderruimte hoeven plaats te nemen om toch persoonlijk en direct contact te hebben met klanten en collega's. Plus, minder tijd in de auto! In deze video legt Crestron ons uit wat hun visie is op het werken op afstand met "flexibiliteit" als kernwaarde.
Weten wat bij jouw organisatie past?
Video thumbnail

Office management

Naast samenwerken is ook het reguleren van de bewegingen op kantoor een belangrijk punt in elk return to office plan. AVisie kan helpen uw HR afdeling te ontzorgen door medewerkers de mogelijkheid te geven om hun vergaderruimte en werkplek van tevoren al te reserveren. In deze video wordt duidelijk uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.
Ik wil graag meer weten!
Video thumbnail

Bezoekers registratie

Vul jouw receptie aan met bezoekers registratie. Hierdoor worden de AVG-ongepaste intekenlijsten overbodig en kan de receptionist zich focussen op het ontvangen van gasten. Het systeem registreert niet alleen de bezoeker maar zal ook hun afspraak op de hoogte brengen dat men is gearriveerd. Een bezoekerspas kan direct worden uitgeprint en regelmatige bezoekers kunnen deze pas hergebruiken voor toekomstig bezoek.
Ik wil mijn receptionist ontzorgen!

Ik wil graag vrijblijvend advies