Legamaster Supreme touchscreen

De Legamaster Supreme is de nieuwste ontwikkeling in de Legamaster line-up. Deze oplossing is ideaal om op een gebruiksvriendelijk manier samen te werken met jouw team of klant, zowel intern als extern.
 AVisie voor al uw vergaderruimten
 Gebruiksvriendelijkheid centraal
 Gespecialiseerd in videovergaderen
Perfect voor jouw brainstormsessie
Beleef nu de perfecte brainstormsessies met jouw team dankzij de gratis meegeleverde whiteboard software. Deel de sessie direct met jouw teamgenoten of werk samen op afstand.
Fantastische touchervaring
De Flatfrog InGlass touch technologie zorgt voor de perfecte touch ervaring. Schrijf met de elegante pen of veeg uit met je hand of mouw. De intuïtieve touch-technologie zorgt ervoor dat de frustratie van sommige digitale whiteboards buiten beschouwing blijven. Geen hinderlijke vertragingen dus!
Uitbreiding mogelijk!
Het Supreme touchscreen is uit te breiden met een conference camera en nabijheidssensor. Dit maakt de oplossing optimaal geschikt om snel een videovergadering met collega's of klanten te initiëren en met de optioneel in te bouwen OPS heb je zelfs geen eigen device meer nodig! Toch een eigen laptop mee? Kies dan voor de toevoeging van draadloos presenteren.

Nog niet overtuigd? Hier een sfeerimpressie!

Video thumbnail

Ik wil graag meer weten!