Poly

Polycom en Plantronics zijn nu samen Poly en biedt oplossingen om communicatie en samenwerking te vereenvoudigen. Een hoge mate van kwaliteit, interoperabiliteit en gebruikersgemak staan hierbij centraal.  
Gecertificeerde dealer
Altijd de scherpste prijs!
Volledige installatie en implementatie
Poly G10, G40 en G85
De Poly G10 en G40 zijn zogeheten room systemen die een kleine tot middelgrote vergaderruimte omtovert tot videoconferencing ruimte. Deze serie bestaat uit een PC in combinatie met een touch interface op tafel, geconnecteerd met één enkele USB kabel. De acoustic fencing en noise blocking van de Poly Studio zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige ervaring. Tevens zorgt deze native oplossing ook voor een kabel-vrije vergadertafel. Tevens is de G85 beschikbaar voor middelgrote tot grote vergaderruimten en optioneel uitgerust met een dubbele camera voorzien van auto-tracking
Poly Studio X30 en X50
De Poly Studio X30 en de Poly Studio X50 zijn all-in one videoconferencing oplossingen voor kleine vergaderruimten tot 10 personen. De all-in one videobar voorziet in een 4k camera met grote openingshoek die de spreker automatisch in beeld neemt. De geïntegreerde "microphone array" zorgt dat alle deelnemers perfect hoorbaar zijn. Het systeem voorziet zelfs in de mogelijkheid om draadloos je laptop presentatie te delen via Apple Airplay of Miracast. Voor de bediening is een nieuw 8 inch touchpanel beschikbaar die een "one touch to join" ervaring mogelijk maakt.
Poly G7500
De Poly G7500 is dé videoconferencing oplossing voor middelgrote tot grote vergaderruimten. Het systeem kan worden voorzien van diverse hoogwaardige camera's en een grote diversiteit aan (third party) microfoons. Deze collaboration oplossing ondersteunt het gebruik van touchscreens voor de beeldweergave en voorziet in de gangbare mogelijkheden (Miracast / Apple Airplay) om draadloos je presentatie te delen. De "one touch to join" ervaring wordt ook hier mogelijk gemaakt door het nieuwe 8 inch touchpanel. Dit systeem kan ook als een native Zoom room worden ingezet in de Zoom app mode.
RealPresence Group-serie
De RealPresence Group serie (Group 310, Group 500 en Group 700) zijn professionele videoconferencing systemen die kunnen communiceren middels het traditionele H.323 protocol, maar ook gecertificeerd zijn voor Office 365. De Group series kunnen voorzien in een native Skype for Business integratie. Het systeem beschikt over één of meerdere PTZ camera's (4x zoom of 12x zoom) die sprekers automatisch kunnen volgen en in beeld brengen. De RealPresence Touch is het 10 inch touchpanel waarmee je eenvoudig en intuïtief gesprekken kunt starten en bedienen.
Poly Studio
De Poly Studio is dé all-in one USB videobar voor de kleine vergaderruimten. De slimme camera met speaker tracking brengt de spreker in beeld terwijl de ingebouwde microfoons de spraak tot ongeveer 4 meter perfect opvangt. De gebruiker koppelt zijn laptop middels één USB kabel en kan zonder de tussenkomt van drivers direct gebruik maken van de gemakken van deze USB-videobar. Hierdoor kan deze videobar worden toegepast voor alle collaboration platformen. Middels zijn netwerk connectie kan het systeem centraal beheert worden en bijvoorbeeld worden voorzien van nieuwe updates. 
Interoperabiliteit
Waar voorheen de traditionele videoconferencing systemen alleen met elkaar konden communiceren, ligt tegenwoordig veel meer de nadruk op interoperabiliteit. Poly heeft hiervoor diverse oplossingen ontwikkeld die het mogelijk maken om te communiceren met de gangbare platformen. Voor Skype for Business, Microsoft Teams en Zoom heeft Poly zelfs room-systemen die native integreren. Ook voor de overige gangbare UC-oplossingen zoals BlueJeans, GoToMeeting en Google Cloud is Poly een strategische partner. Ongeacht het gewenste platform, Poly heeft de oplossing!

Vragen? Neem contact op!

Video thumbnail

Zie hier hoe de intelligente cameratechnologie van Poly werkt!

In deze video zie je hoe de cameratechnologie "smart group framing" en "speakertracking" tot uitwerking komt. De group framing technologie zorgt ervoor dat alle aanwezige deelnemers in één camerabeeld worden weergegeven. Op het moment dat één persoon begint te spreken, wordt er ingezoomd op deze spreker en komt deze volledig in beeld. Deze techniek wordt speakertracking genoemd.

Bekijk meer