Logitech lanceert de Swytch

  • Condept
  • 06-08-2020
  • Logitech, Swytch, Audiovisueel, Microsoft Teams
Logitech heeft de Swytch gelanceerd. Deze oplossing maakt het makkelijker voor teams om te vergaderen, presenteren en streamen via welk videoplatform dan ook. 
Logitech heeft de Swytch gelanceerd. Deze oplossing is op de markt gebracht om de problemen met compatibiliteit van gebruikers op te lossen. De Logitech Swytch combineert het HDMI én USB signaal, vaak benodigd in een videoconferencing ruimte, tot één enkele oplossing. De gebruiker kan met deze oplossing simpelweg zijn of haar laptop aansluiten middels de iconische connector op basis van USB 3.0 A-of C.. 

Hoe werkt het? De Swytch bestaat uit een hub, adapter en aansluitkabel. De apparatuur die aangeboden wordt voor videoconferencing, zoals een flatscreen en speakerbar, wordt aangesloten op de hub. Deze hub gaat vervolgens met één enkele USB kabel naar de adapter bij de tafel. Deze adapter wordt aan de onderzijde van de tafel gemonteerd. Op deze adapter sluiten we de multifunctionele aansluitkabel aan om de gebruiker gemakkelijk toegang te geven. De kabel kan door een bestaande tafel aansluitdoos worden getrokken of men kan gebruik maken van de meegeleverde magnetische dock (met kabeldoorvoer), zoals te zien op de foto.
Benieuwd naar de mogelijkheden en of dit product een goede aanvulling kan zijn in jouw vergaderruimten? Neem dan contact met ons op!

Vragen? Neem contact op!