Evoko

De Evoko Liso is de opvolger van de zeer populaire Evoko Room Manager en brengt ruimte reservering naar een nog hoger niveau. Meer features, meer inzicht en eenvoudigere installatie maakt de Liso een bijzonder interessant product.
 Voorkom dubbele boekingen
 Alle gangbare agenda systemen
 Inzicht in vergaderpatronen
Status indicatie
De LED verlichting geeft in één oogopslag de status van de ruimte weer. Het groen oplichten van het Evoko paneel duidt erop dat de ruimte beschikbaar is. Bij bezetting van de ruimte zal de Evoko rood oplichten. Beschikbare ruimten kun je zelfs ad hoc boeken op het Evoko paneel. 
Management rapportage
De Liso geeft volledig inzicht in het gebruik van ruimtes in je organisatie. Door de management rapportage te analyseren kunnen de vergaderpatronen achterhaald worden en de faciliteiten hierop geoptimaliseerd worden. Hierdoor wordt het mogelijk om op bepaalde kosten te besparen en een zeer efficiënte vergadercultuur te realiseren.
Eenvoudig ruimtes reserveren
Op het moment dat je een meeting plant in je agenda, zorgt de Evoko middels bijvoorbeeld Exchange ervoor dat je een vergaderruimte tot je beschikking krijgt. Je kunt ook de app downloaden en via de app een ruimte reserveren.

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Video thumbnail

Bekijk nu de video!

Deze video laat alle opties en mogelijkheden van de Evoko Liso zien en geef je een goede indruk hoe eenvoudig het is om via deze roombooking een ruimte te reserveren. Tijdens dit filmpje heb je ook kunnen zien wat de highlights waren.
Lees meer

Lees alles over Evoko Liso!

Met de Evoko Liso is het mogelijk om vanuit je agenda of op één van de Liso displays iedere willekeurige ruimte te boeken. Daarbij is alle informatie over de ruimtes beschikbaar. Denk aan de afmeting van de ruimte, aanwezige apparatuur en status. Zo kan voor iedere vergadering eenvoudig de ruimte gevonden worden die aansluit op de vergaderbehoefte.

Het systeem biedt de mogelijkheid om medewerkers te laten bevestigen dat ze een gereserveerde vergaderruimte daadwerkelijk gebruiken (Incheck optie), zodat een vergaderruimte automatisch ‘vrij’ wordt geven als deze wel gereserveerd is maar niet gebruikt wordt. Ongeacht de wijze waarop de reservering is gemaakt, via je agenda of ad-hoc via het touchscreen, wordt overal realtime dezelfde beschikbaarheidsinformatie van vergaderruimtes getoond.
De Liso is voorzien van een slimme analyse functionaliteit waardoor een volledig inzicht in het gebruik van de ruimtes kan worden verkregen. Vergaderpatronen kunnen worden achterhaald en faciliteiten hierop aangepast.
Door een open API is het eenvoudig om met andere systemen of software te communiceren. Daarnaast zijn er geen plug-ins nodig of software om te leren. De installatie is daardoor eenvoudig uit te voeren.
Naast geïntegreerde Wifi heeft de Liso ook een nabijheidssensor. Zodra je in de buurt komt van het touchscreen, wordt het scherm helder en vertoont de Liso de gegevens van de eerstvolgende vergadering. 
Met een Evoko Liso kun je binnen je organisatie data gericht sturen en vergaderpatronen kunnen in beeld worden gebracht. Het Evoko Home reserveringssysteem beschikt over een rapportagemogelijkheid (dashboard) waarmee de bezettingsgraad van vergaderruimtes kan worden bekeken. Daarnaast is het mogelijk om een ‘no-show’ overzicht te genereren om inzichtelijk te maken welke van de gereserveerde vergaderzalen niet in gebruik zijn genomen op het gereserveerde moment.
Terug naar boven Contact