Crestron

Crestron Electronics is een toonaangevende fabrikant van audiovisuele oplossingen voor vergaderruimten, auditoria, klaslokalen en andersoortige presentatieruimten. AVisie is een getrainde en gecertificeerde dealer van de producten van Crestron.
Gecertificeerde dealer
 Eigen software programmeurs
 Volledige installatie en implementatie
Besturing / bediening
Crestron is dé grootste en bekendste fabrikant op het gebied van besturingssystemen. Complexe audiovisuele systemen worden voor iedereen zeer gebruikersvriendelijk gemaakt. Je bedient alle apparatuur middels een touchpanel met een zeer intuïtieve gebruikersinterface. Hierdoor kan iedereen zonder technische kennis het gehele systeem eenvoudig bedienen.
Signaaldistributie (Digital Media)
Crestron is een absolute voorloper op het gebied van signaaldistributie en biedt met haar "Digital Media" producten een oplossing voor iedere behoefte. De signalen worden in de nieuwste technieken zelfs volledig gestreamd via uw netwerk met minder dan 10ms latancy. De geheel nieuwe Pixel Perfect Processing-technologie maakt van DM NVX ™ de enige AV-oplossing die perfect beeld levert in 4K60 4:4:4.
Collaboration (Crestron Flex)
Crestron biedt met haar uitgebreide Crestron Flex pakket een oplossing op het gebied van videoconferencing, collaboration en content sharing. Crestron Flex biedt volledige collaboration oplossingen voor ieder soort ruimte of grootte met altijd een identieke interface voor de gangbare collobaration systemen zoals Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom en anderen.
Draadloos presenteren (Airmedia)
De vraag naar draadloos presenteren is enorm gegroeid vanwege de flexibiliteit die hiermee geboden wordt. Daarnaast is draadloos presenteren dé oplossing voor al die verschillende aansluitmogelijkheden die er tegenwoordig bestaan. Of het nu gaat om laptop, tablet of telefoon. Airmedia is de presentatietool van Crestron om op zeer eenvoudige wijze je presentatie te delen. Het systeem wordt geïntegreerd in de bestaande infrastructuur en kan perfect op afstand gemanaged worden.
Roombooking
Het beheren en managen van de vergaderruimten is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Crestron room scheduling is de oplossing van Crestron die gekoppeld kan worden aan de gebruikelijke boekingsplatformen zoals Exchange, Office en GSuite om de boekingen weer te geven. De open architectuur maakt het mogelijk om, naast de gebruikelijke Crestron software, ook gebruik te maken van applicatiepartners zoals Teem, Robin, Zoom en vele anderen.
Beheer (XiO Cloud)
De grote hoeveelheid audiovisuele apparatuur in een huisvesting maakt het noodzakelijk om deze remote te beheren. XiO Cloud van Crestron is een IoT-based implementatie en management tool dat gebouwd is op het Microsoft Azure platvorm. Het systeem versnelt je installatietijd doordat je tot duizend apparaten gelijktijdig van dezelfde configuratie kan voorzien. Tevens helpt het systeem je apparatuur te monitoren en verzameld het gebruikersdata om ruimten en technologie te optimaliseren.

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Video thumbnail

Crestron XiO Cloud: Where AV meets IoT

Ontdek in slechts twee minuten hoe XiO Cloud het eenvoudig maakt om AV-systemen centraal in grote ondernemingen veilig te implementeren, beheren, bewaken en evolueren. Dit is de reden waarom Crestron door Microsoft is benoemd tot IoT-partner van het jaar.
Bekijk meer