Barco ClickShare

Barco ClickShare is veruit de meest verkochte oplossing op het gebied van draadloos presenteren. Plug simpelweg de USB-button in je laptop en druk op de knop van de button om te starten met jouw presentatie.
Gecertificeerde dealer
Altijd de scherpste prijs!
Volledige installatie en implementatie
Deel via de ClickShare dongle
De dongle plug je in de USB poort van je laptop om een WIFI-connectie te kunnen maken met de ClickShare base unit. Druk vervolgens simpelweg op de knop en het presenteren kan beginnen. Tablet? Smartphone? Geen probleem. De meeste varianten van Barco ClickShare beschikken over ingebouwde intelligentie waarmee draadloos connectie kan worden gemaakt met iOS of Android. 
Volledig veilig uw informatie verzenden
Sinds 2019 beschikt Barco ook over de ISO27001-certificering voor de ClickShare-productlijn. Hiermee heeft Barco ClickShare als enige in de markt een oplossing die past binnen de hoge eisen omtrent "data" en "security" die door de industrie als standaard worden beschouwd. Hiermee ben je verzekerd van een betrouwbare draadloze overdracht van je presentatie.
Netwerk integratie en remote beheer
Vanzelfsprekend kan ClickShare ook volledig integreren in het eigen bedrijfsnetwerk. Hierdoor ontstaat er geen "onbekend netwerk" en wordt er gebruik gemaakt van de aanwezige acces points. Hierdoor hoeft de ontvanger van de ClickShare ook fysiek niet langer in de ruimte te staan. Door de integratie in het netwerk wordt beheer en onderhoud op afstand ook mogelijk. Met de Collaboration Management Suite (CMGS) kun je eenvoudig alle ClickShares binnen het bedrijfsnetwerk centraal beheren.

Een demonstratie of offerte? Wij nemen contact met je op!

Video thumbnail

Nieuw Clickshare Conference (CX-serie)

De nieuwe CX-serie is de conference lijn die naast de gemakken van draadloos presenteren ook de mogelijkheid biedt om draadloos connectie te maken met een USB-camera en USB microfoon. Alle modellen ondersteunen een 4K resolutie en hebben maar liefst 5 jaar garantie en service. Naast het gebruik van de dongle kun je de CX-serie ook gebruiken met de desktop applicatie en ondersteunt het native Google cast, Miracast en Airplay.
Lees meer

Hoe het werkt!

Deze dongle plug je in de USB poort van je laptop om een WIFI-connectie te kunnen maken met de ClickShare base unit. Deze base unit wordt veelal achter de flatscreen of boven het plafond gemonteerd. De button maakt bij gebruik automatisch connectie met de base unit en geeft aan dat hij klaar is voor gebruik middels een blauwe LED rondom de knop. Druk vervolgens simpelweg op de knop en het presenteren kan beginnen. Tablet? Smartphone? Geen probleem. De meeste varianten van Barco ClickShare beschikken over ingebouwde intelligentie waarmee draadloos connectie kan worden gemaakt met iOS of Android. Ook de gratis ClickShare app kan met een mobiel device worden gebruikt om connectie te maken.

Clickshare Conference
Onlangs heeft Barco ook de productlijn Clickshare Conference (CX-serie) gelanceerd. Deze compleet nieuwe productlijn maakt het mogelijk om je laptop ook draadloos connectie te laten maken met de aanwezige USB camera en USB microfoon. Hierdoor is het nu ook mogelijk om compleet draadloos een videovergadering te houden 

Welke ClickShare past het beste bij je?
Barco ClickShare biedt momenteel acht draadloze presentatie systemen aan welke we kunnen opdelen in de CSE-serie en de CX-serie. Elk van deze systemen heeft zijn eigen kenmerken en is gericht op de functionaliteiten die gevraagd worden in verschillende soorten ruimten.
CSE-serie CX-serie

CSE-serie

De CSE-serie is de traditionele Clickshare lijn en bestaat uit een vijftal verschillende modellen.

CSE-100 Huddle
Om te beginnen is er de CSE-100 Huddle. Dit is de instapvariant en is vooral gericht op een vergaderruimte voor 4-6 personen (huddle rooms). De CSE-100 Huddle wordt geleverd zonder button (button is optioneel). Middels de nieuwe ClickShare desktop app kun je draadloos je presentatie delen. De CSE-100 Huddle heeft een maximale capaciteit van 8 gebruikers tegelijkertijd, waarbij maar door één persoon tegelijk content kan worden gedeeld.
CSE-100
De CSE-100 is gelijk aan de CSE-100 Huddle, echter beschikt deze standaard over één USB dongle waarmee via de USB poort van de laptop of Mac simpel draadloos connectie kan worden gemaakt met de aanwezige beelddrager. Daarnaast kunnen gebruikers van mobiele devices gebruik maken van de gratis ClickShare app om content te delen.
CSE-200
De CSE-200 richt zich op kleine tot middelgrote vergaderzalen en heeft een aantal extra functionaliteiten ten opzichte van de CSE-100. Uiteraard kan ook met de CSE-200 zeer eenvoudig content worden gedeeld middels de USB dongle, waarvan er twee worden bijgeleverd. Een mooie extra feature is echter de mogelijkheid tot duo presenteren. Hiermee kunnen twee gebruikers tegelijk hun content split-screen tonen aan de rest van de aanwezigen in de ruimten.
De CSE-200 heeft een maximale capaciteit van 16 gelijktijdige gebruikers en is ontworpen voor implementatie in het netwerk. De CSE-200 beschikt over zeer complete beveiligingsfuncties, de mogelijkheid tot centraal beheer en ondersteunt meer vormen van draadloos presenteren (ingebouwde Airplay en Google cast functionaliteit).
CSE-200+
De ClickShare CSE-200+ is een uitgebreide variant van de normale CSE-200. De belangrijkste toevoegingen zijn blackboarding, TouchBack en 4K-ondersteuning voor elk type apparaat. Met de geïntegreerde HD-switch van de CSE-200+ kan vlot en zonder stress en zonder handmatige tussenkomst geschakeld worden tussen oudere bekabelde apparaten (zoals camera's) en de inhoud die via ClickShare draadloos wordt gepresenteerd. Interactiviteit en delen met uitgebreide functionaliteit is de toekomst voor de hedendaagse werknemer en biedt kansen om sneller resultaten te boeken en hun productiviteit en efficiëntie te verhogen.
CSE-800
De CSE-800 is de meest uitgebreide variant in de CSE-serie van Barco. Dit systeem is gericht op directiekantoren, geavanceerde vergaderzalen en conferentieruimten. Wat de CSE-800 uniek maakt, is de dubbele HDMI uitgang. Hierdoor kan men met één Base unit aangesloten worden op twee beelddragers in plaats van één. Deze toevoeging zorgt ervoor dat 8 personen gelijktijdig hun content kunnen delen.
De gespreksleider functie is speciaal ontworpen voor gebruik in grotere ruimten, waarbij meerdere personen tegelijk gegevens delen. Om te voorkomen dat snel tussen schermen wordt geschakeld en hierdoor de inhoud moeilijk te volgen is, kan een gespreksleider handmatig selecteren welke inhoud op het scherm verschijnt en wanneer. Dit kan uiteraard te allen tijde worden uitgeschakeld.
Wanneer de beelddragers beschikken over touch functionaliteit is het daarnaast ook nog mogelijk om handmatige annotaties en aantekeningen in de bestaande presentaties te maken en deze naar alle gebruikers (maximaal 64 tegelijk) te verzenden met één druk op de knop.
CX-serie Neem contact op

CX-serie

De nieuwe CX-serie is de conference lijn die naast de gemakken van draadloos presenteren ook de mogelijkheid biedt om draadloos connectie te maken met een USB-camera en USB microfoon. Alle modellen ondersteunen een 4K resolutie en hebben maar liefst 5 jaar garantie en service. Naast het gebruik van de dongle kun je de CX-serie ook gebruiken met de desktop applicatie en ondersteunt het native Google cast, Miracast en Airplay.

CX-20
De CX-20 is het instapmodel van de conference lijn, maar al direct een zeer complete oplossing. De oplossing beschikt over twee USB poorten om video vergaderen mogelijk te maken. De CX-20 wordt standaard geleverd met één dongle.

CX-30
De CX-30 is het grotere broertje van de CX-20 en wordt standaard geleverd met 2 dongles. Hiermee is het ook mogelijk om van twee verschillende laptops gelijktijdig te presenteren. Daarnaast beschikt dit systeem ook over touchscreen support en interactiviteit. Net als zijn kleinere broertje beschikt deze versie over twee USB aansluitingen om video vergaderen mogelijk te maken.

CX-50
De CX-50 is de meest uitgebreide versie. Deze beschikt over dezelfde gemakken als de CX-30, maar heeft daarnaast een losse HDMI input en maar liefst 4 USB aansluitingen. De CX-50 heeft ook een extra hoge kwaliteit voor draadloos video vergaderen.
CSE-serie Neem contact op